Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Level i perm?

Gotyer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy opłaca się wbić jakiś większy lvl i kupić broń perma taką kosę by mieć ją na zawsze i dobrze nią cisnąć? :)

Opublikowano

nie kupisz perma za gp tylko dlatego ze wbijesz duzy lvl, chyba ze jest akurat event, mozesz mieć R i kupic perma za nx i mieć na zawsze swoją kose i nią cisnac.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Polecę Ci takie najpopularniejsze tytuły:

AR:

- M416 CQB,

- M6A2 SRT,

SMG:

- P90TR,

- Cz Scorpion Evo 3 A1,

- Dual Scorpions,

SR:

- TPG-1 Pro,

- S58 Musket (ew. KNT-308),

- L115A3,

- L96A1 Arctic Wolf,

Ja jakbym miał po 1 z broni z każdego typu, to już nic więcej by mi nie było trzeba, choć i tak pewnie by mi się znudziło :3 Osobiście kupuję niedługo CQB i TR.

Opublikowano

Najpierw musisz się zastanowić jakie mapy grasz najczęściej oraz tryby. Z broni z AR najlepiej CQB(mimo, że to noobska broń jest bardzo celan i ma mały recoil). Z SR od razu Ci odradzam AW bo ta snajpa jest po prostu tak niecelna, że szkoda gadać... Lepiej brać od razu tpg 1 pro. Z SMG CZ scorpiona bo te jedyne SMG, które jest teraz na perma.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie kupisz perma za gp tylko dlatego ze wbijesz duzy lvl, chyba ze jest akurat event, mozesz mieć R i kupic perma za nx i mieć na zawsze swoją kose i nią cisnac.

Kto napisał że za gp mam zamiar kupować? Posiadasz coś takiego jak mózg?

Dziękuję za odpowiedzi, jeszcze jedno. Mogę broń ulepszyć na stałe jak tak to za gp czy nx się ulepsza?

Opublikowano

Nie każdą broń da się ulepszyć. Obok niej zazwyczaj masz napis " Customizable " czy coś takiego. Lecz większości broni za nx nie da się ulepszać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Opłaca się kupić ''kosę'', bronie za nx możesz kupić teraz, nie które są naprawdę dobre, bronie za gp są raz na jakiś czas do kupienia i też dają rade, chociażby g36e lub m4a1.

dodam tylko że teraz robiąc joby otrzymujesz złoty klucz, który otwiera czarne skrzynki z których można wygrać kosy tj. p90tr, m416 cqb, xm8, pp19 mod, l96a1 aw i inne, więc gdyby Ci się udało mógł byś trafić którąś z nich i zaoszczedził byś ok 130 zł.

Opublikowano

Jak masz zakładki w CA to jest tam też Jobs, i np. zabij 70 graczy aby uzyskać blacka, albo pograj 80min, zrób 8 rund itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...