Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fifa 14 na xbox 360

eNcore / niuQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam problem gdy wejde na FUT i chce zagrać to wyskakuje mi ,że aplikacja jest niedostepna i nie mogę grać online i 1gracz !

W czym tkwi problem ? Pomocy szybko ! Będą like za dobre odpowiedzi !

Opublikowano

A nie podałeś przypadkiem daty urodzenia z rocznika 1997 i niżej? Funkcja online jest dostępna tylko jeśli masz ukończone 16 lat według daty na Origin. ;)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Musisz skontaktować się telefonicznie z Pomocą techniczną EA pod numerem +48 22 39 70 840.

Możesz to zrobić tylko od Poniedziałku do Piątku w godzinach od 12.00 rano do godziny 21.00 wieczorem.

Powiedz, że pomyliłeś się podczas wpisywania daty urodzenia. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Na początku grałem pare dni ale potem się popsuło i mi nie działają mecze ...

Jeśli tak to pewnie twoje konto zostało zablokowane.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Na email nic mi nie przychodzi i nie przyszło to ja nw sam ! Bo np : moge zagrać z drużyna tygonia ale ,żeby grać na jeden gracz/online to nie moge bo wyskakuje

napis : Aplikacja chwilowo niedostępna !

Opublikowano

Interent może czasami przerwać ale próbuje pare razy ale i tak nic nie daje ! bo zaloguje się do Origin i tam do FUT wejde ale ,żeby grać jakieś mecze to chyba ,że z dużyna tygodnia !

Opublikowano

Interent może czasami przerwać ale próbuje pare razy ale i tak nic nie daje ! bo zaloguje się do Origin i tam do FUT wejde ale ,żeby grać jakieś mecze to chyba ,że z dużyna tygodnia !