Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Naruto Shipuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst PC

sebasku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od bodajże 2/3 dni jest dostępna gra Naruto Shipuuden Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst PC. Takie małe info ;)

Leci mi na moim lapku bez ścinek praktycznie:

Intel® Pentium® P6100 2.00Ghz

Ram 3GB

Karta graficzna Ati Mobility Radeon HD5470 1GB

PS. Jest na torrentach ;)

Języka polskiego nie ma narazie ;/

graphic.png

Opublikowano

Ja gram na klawiaturze, i nie gra się najgorzej jednak i tak za parę dni ide kupić joya :D

U mnie na złomianym pc cały czas 25-30fps ;) (Limit to 30fps nie da się mieć więcej)

graphic.png

Opublikowano

Ta gra była zapowiedziana już chyba w marcu na pc a ten temat pojawia się po premierze? ;o

Gra ma kilka bugów poważnych i czekam aż naprawią je a co do klawiatury to da się grać na niej spokojnie :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Temat jeden założyłem już o tej grze koło września albo w sierpniu, nie pamiętam :D

Sam na żadne bugi nie natrafiłem a już rozwaliłem daruiem, kakashim i gayem wojska przeciwników i idę naruto na pole bitwy ;)

@2UP

Nie wiem ja narazie śmigam na piracie jednak grę na 1000% kupię, jednak najlpierw pada muszę kupić :D

graphic.png

Opublikowano

mam intel i3 3220 3.3 Ghz, 8gb ram i kartę geforce gt 620 i wszystko działa na full bez ścinek.To nie prawda że nie da się grać bez pada. Sam gram na klawiaturze i już daleko doszedłem,właśnie rozwaliłem posąg Gedo :P

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

patrze ze ostatnio cos internetow nie przegladalem :P dzieki za info

kiedys ( czyt 1.5/2 lata temu ) dlugo szukalem info na temat naruto na pc

jezeli jest na steam do kupienia( a pewnie tak jest :C ) to na dniach sobie pogram :)

jeszcze raz dzieki za info :P

rs2h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...