Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Spadek fpsów.

ShellyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Z patcha do którego dodano to nowe menu, tam gdzie się ustawia grafike itp. zauważyłem spadek fpsów. Przed tym patchem grałem na wszystko very high i miałem 70+ fps a teraz jak tak samo dam to około 50... wie może ktoś czym to jest spowodowane? Próbowałem czyścic CCleanerem, defragmentowałem dysk, używałem Game Boostera i dalej około 50 fps. ;/. Można jakoś przywrócić dawne te menu itp? Mój sprzęt:

Ram: 6GB DDR3

Procesor: Intel Core i3-3120M 2500mhz.

Karta graficzna: AMD Radeon HD 7670M, Pamięć: 1 GB DDR3

System: Windows 8

Dysk: 500GB

Opublikowano

nie wiem w czym problem ale kolega ma podobnie, z czym jemu z 120 do 80.

musi być coś w opcach gdyż napewno nie jest to wina komputera

spróbuj tak jak up powiedział, ew. zmiejsz na mniejsze osiągi

2vlp0kh.png

Opublikowano

Mam wyłączona synchronizację pionową. Na początku mam 120 a jak miniony przyjdą to 60 około teraz gram na medium bo na high nie da rady. ;\ a jak jest dużo minionów to 20-30

Opublikowano

Ja miałem zawsze 250 FPS potem wszedł patch i miałem po 120 ale ostatnio znowu mi do 250 dochodzi. Także może wystarczy poczekać?

Opublikowano

komputer mam 3 miechy, na razie nie chcę robić formata przeczyszczę z kurzu. Czy mam grać na very low na nowym kompie ? No nie wiem mój komp z 2008 na very low dobrze chodzi, naprawa lol'a nic nie dala jakieś pomysły ?

Opublikowano

Ale nie rozumien co to za różnica 50 czy 60 fps ? To i tak nc nie zmienia (przyn ajmniej u mnie )

@Topic

Wyłącz zbędne programy a jak jesteś w grze możesz spróbować zminimalizować grę i w menadżerze zadań ustawić proces lola na Wysoki powinno pomóc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...