Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Podczas Grania

polak12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka gram sobie gram i po chwili minimalizuje mi lola i jest takie coś

1382833340beztytulu.gifPomocy DAJE + za każda odpowiedź ale sensowną a i prosze mi nie pisać ze musze od nowa lola instalować bo na moim necie to dostane kur.. pobieranie po 120kb/s ;d , i brałem żeby naprawiło pliki i tak jest to samo

Opublikowano

sorry za off top ale czy tylko mi nie pokazuje się obrazek ? to istotnie bo chciałbym pomóc.

Drogi autorze opisz proszę treść ilustracji.

Opublikowano

jedyne co przychodzi mi do głowy to reinstall LoL'a wiem, że Twój internet zbytnio CI na to nie pozwala ale to chyba najsensowniejsze wyjście. spróbuj też uruchamiać LoL'a jako administrator. jeśli nic nie pomoże zwyczajnie napisz do supportu. w końcu od tego są, aby pomagać ;)

Opublikowano

Ja musiałem resetować kompa bo inaczej nie chciało się włączyć. Reinstall nic nie da to po prostu wina komputera i tyle.

Opublikowano

"Bug Splat" z tego co pamiętam nie jest naprawialny przez użytkownika. Jest to wina klienta i nic nie można poradzić. Riot Games "walczy" z tym problemem, bo występuje on od bardzo długiego czasu, ale efektów nie widać. Swoją drogą żaden "Bug Splat" nie przeszkodził mi w grze od dawna, bodajże ostatni pojawił się przed zmianą systemu z Win XP na Win 7.

Opublikowano

ja miałem otwarty proces z mj jogo czy coś takiego i wylatywaly mi różne błędy

polacam restart kompa, przeczyszczenie kompa ccleanerem

2vlp0kh.png

Opublikowano

Przycisk napraw lola, jeżeli ci wcześniej dobrze działało, a teraz przestało, a jak nawet nie możesz zacząć gry i będzie to twoja nowa gra na nowym oprogramowaniu, to nie wiem:D

Opublikowano

Też mi się wydaje ,że ten bug splat przestał się pojawiać jak zainstalowałem Win 7, więc może to jakieś błędy pomiędzy Win Xp ,a LOLem.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

nie nigdy tego nie miałem to zaczeło mi wyskakiwac od 2dni a nawet jesli to zamkne i odpale od nowa lola to i tak znowu to wyskoczy i lipa jest .

Jaki windows? (sp tez)

Od kiedy ci się to pokazje?

SP3 Xp

Opublikowano

Zaktualizuj może do najnowszego. Albo reinstala jego zrób.

Na lol'a potrzebny jest 3,5 .

@top

Zaaktualizuj Visual C++,sprawdź czy na kompie nie masz jakiś wirusów(skan).

Opublikowano

Na lol'a potrzebny jest 3,5 .

@top

Zaaktualizuj Visual C++,sprawdź czy na kompie nie masz jakiś wirusów(skan).

a jakiego anty vira polecasz tylko nie pisz że AVAST :D

Opublikowano

kurde avg mocno opierdala procesor ty a norton nie wiesz jak tam z nim jest ?

AVG właśnie chyba najmniej z tych wszystkich obciąża,norton podobnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...