Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty Ligowe

Krochy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powie mi ktoś jak to jest z tymi punktami? Zawsze dostawałem po 15-25 a teraz nie dawno wygrałem 7 rankedów pod rząd, zagrałem z kumplem i wygrałem ósmego i zacząłem dostawać po 5-8, także dodam, że wszedłem do Golda I i tak zacząłem dostawać.

Opublikowano

w pierwszych oddziałach każdej dywizji bardzo często jest tak, że dodaje bardzo mało LP gdyż system sprawdza czy jesteś "godzien" awansowania to następnej dywizji. nic na to nie poradzisz musisz po prostu wygrywać jak najwięcej meczy :)

Opublikowano

To dlatego że siedzisz w gI i nie masz zbyt wysokiego mmr, by dostawać tak jak wcześniej. Wbijesz platyne 5, to będziesz dostawał z powrotem tak samo.

Jest też na to opcja, wyjdź z lobby, utracisz trochę punktów, a za wygrany mecz dostaniesz normalnie. Ale to działa jedynie raz dziennie, bo jak znowu wyjdziez z lobby, to tracisz więcej i po prostu wasted time.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

W pierwszej dywizji każdej ligi punkty otrzymywane za rozgrywkę są zminimalizowane. Przy ok. 90 LP ta liczba jeszcze bardziej zacznie spadać i może dojść do sytuacji, gdzie przy 99 LP będziesz otrzymywał po 0 punktów.

Opublikowano

Riot testuję cię czy nadajesz się do nowej dywizji, jeżeli będziesz wygrywać "dawać sobie radę" to w najbliższym czasie będziesz już dostawał normalną ilość LP jak wcześniej.

Opublikowano

ja na koncie kumpla jestem w s1 idzie po 5pkt. na gold 3 idzie tak jak zawsze - 25-30pkt

musisz przełamać barierę, w s1 na tym mmr to ok 60pkt

2vlp0kh.png

Opublikowano

pieprzycie ja nie wiem ale po prostu w gold 1 dostawałem po 25 lp po 250 rankedach rozegranych . Musisz zrobić win streaka 50 gier to będziesz dostawał po +20 LP Kappa

kxAyLut.png

Opublikowano

Ja aktualnie próbuję się wbić do Gold`a V

Aktualnie mam 99 punktów i dostaję za wygrany mecz od 2 do 0 punktów. Zawsze przy 99 punktach 0 punktów leci ;/

Jak to przełamać by poleciał ten ostatni 1 punkcik ?

Mój nick : Azares54

Opublikowano

Jak dostajesz punkty to je dostajesz, a jak je dostajesz to je tracisz. Logika Morrelo, gruzek na 100%.

Info w 100% potwierdzone przez 2 królów Sparty - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa (pozdrawiam ich serdecznie).

LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ LUBIERYŻ

KomaNdoRamBoo_eune_64_3_logo.png

Jestę w brązię i się nię wstydzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...