Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M4A1 ? Czy warto ?

DJProTeXT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto kupić w tych czasach m4a1 ? Słyszałem że w zakładce customize jak ulepsze wszytko na najwyższym poziomie to to jest podobno kosa i nie ma dużego recoila. I czy warto wydać te 43k ? (Chcę kupić na 90 dni) Sam szukam broni dobrej na elimation a takie m4 podobno po full tuningu ma rozrzut ciutke większy od CQB czy to prawda ? Czy polecacie mi coś innego ?

Opublikowano

Kup sobie na np 7 dni i zobacz czy Ci sie będzie fajnie gralo. Po co od razu na 90?Co do customa , to dobrze ci mowili. M4 po customie jest bardzo celne.Jak dla mnie m4 na np GO4CA jest 1 z najlepszych broni oczywiscie bez customa :P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zależy też na co, jak dla mnie jest za wolna np. na eli pro, w starciach 1v1 nawet na dalszą odległość zwykłe smg za gp ją rozwali. Lepiej grać gietą jak już...A tak ogólnie to oczywiście dobra:)

Opublikowano

A może polecacie inną broń tego typu ? Może m416 ? Niby dobre a ten recoil nie jest zły. A może to m4a1 SAPMOD to jest dopiero kosa, ale nie widze tego w sklepie, czyli jedynym rozwiązaniem będzie czarna skrzynka ?

Opublikowano

A może polecacie inną broń tego typu ? Może m416 ? Niby dobre a ten recoil nie jest zły. A może to m4a1 SAPMOD to jest dopiero kosa, ale nie widze tego w sklepie, czyli jedynym rozwiązaniem będzie czarna skrzynka ?

Sopmod jest rare, leci jeszcze z myst N. M416 po cutomie nie ma w ogóle recoila.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

M416 jest tutaj dobrym rozwiązaniem, full custom + kolimator, ja ostatnio gram tym famas'em i powiem że całkiem całkiem :)

Opublikowano

ale arms race to tylko szybka ranga i kasa, a co powiecie o AUG A1 Black ? akurat mi poleciał na 90dni ze skrzynki i czy warto walić w niego full custom ?

Opublikowano

ale arms race to tylko szybka ranga i kasa, a co powiecie o AUG A1 Black ? akurat mi poleciał na 90dni ze skrzynki i czy warto walić w niego full custom ?

Nie da sie zrobic w aug'u customa

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zauważyłem też że przy niektórych customach jest czerwony kolor i żółty, to ma różnice ?

Opublikowano

Zauważyłem też że przy niektórych customach jest czerwony kolor i żółty, to ma różnice ?

Tak to są poziomy ulepszeń. Czerwony to najniższe ulepszenie, zielony bodajże średnie, a żółte max.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

czyli jak dam nacisne "choose level 3" rozumiem że dostane kolor zółty ? i to bd najlepsze ??

i jeszcze jedno, czy jak ulepsze i pisze mi tam 50% na ulepszenie, i czy jak mi że tak powiem spali to trace item czy tylko skrzynki ?

Opublikowano

Dobra dzięki, a czy przy customach jest możliwość np usunięcie jednego i dodaniu drugiego ?? ( po polsku : ulepszam na poziom 2 i chce to usunąć i ulepszyć na poziom 3 )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...