Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Inaczej się nie da.

Ale w Premium to mala różnica. Większy exp z zombie, deczko więcej lootu i więcej kasy dropi - to by było chyba na tyle.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Premium kosztuje około 900 GC bo jak się je kupi za 1850 to codziennie ileś się dostaje ale nie pamiętam dokładnie :p

Więc aż tak drogo nie jest

"Żyje by grać, gram by żyć" - Oto moja dewiza

Opublikowano

Gowno warte jest to Premium. Wydajesz ok. 50 zl. 1850 GC, a efekt ? Jesli kreci Cie te pare $ i exp'a wiecej, to kup. Dla mnie to strata kasy.

Jak poiadasz Premium, to dostajesz 30 GC dziennie "zwrotu" jak sie zalogujesz (i tak przez 30 dni) ,vrazem 900 GC . I tak nie warto :(.

test

Opublikowano

Jakby nie patrzeć musi te 1850GC jednorazowo wyłożyć. Potem już tylko po 950 o ile nie będzie droższe premium xD ale i tak nie warto. Chyba, że dla expa. Ja kupiłem dlatego, że się opłacało. Był quad exp i na revive postaci czekało się 30min. Teraz już tego nie ma, więc kompletnie nie warto. Loot może i ciutkę lepszy, ale i tak na serwerach premium nic ciekawego. Może w norad i lotnisku coś jest, ale i tak jest bardzo duża szansa że serwery są przelootowane, albo ktoś tam jeszcze siedzi.

Opublikowano

Najlepszy loot (jesli chodzi o ilosc) to obecnie ser. Veteran. Podobno ;)

Tak Vaxus masz racje jak lutować to Rano nwm godzina 6 00 7 00 rano to nikogo nie ma na serverach i można po lutować przed szkołą na Veteranach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...