Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Windows 7 Gorszy Od Visty ?

majkel4621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich.Gdy wczoraj jeszcze miałem viste to elegandzko działał mi CrossFire,ale gdy dziś już posiadam Windowsa 7 to od razu zaczęły się kłopoty.Gdy włączam CrossFire i wchodzę już na grę to obraz gry nie pokazuje mi się na całym monitorze laptopa tylko z cięty jest po oby dwu stronach czyli "Bok prawy i lewy"Np. od lewego boku ściany wyświetlacza laptopa do obrazu gry jest przeczeń gdzieś ok.6,7 cm.Ściągnąłem nowe oprogramowanie do mojiej karty graficznej ATI które mi polecono i nic.W opcjach gry nawet próbowałem zrobic ale widze te opcje od tego nie są.Na wiście takiego kłopotu nigdy nie miałem a na windowsie 7 od razu :(:(:( Proszę was wszystkich o pomoc o udzielenie mi porady. Moja karta graficzna to : Grafika ATI Mobility Radeon HD 3450 z 512 MB Z góry dziękuję :pozdrawiam

Opublikowano

Witam was wszystkich.Gdy wczoraj jeszcze miałem viste to elegandzko działał mi CrossFire,ale gdy dziś już posiadam Windowsa 7 to od razu zaczęły się kłopoty.Gdy włączam CrossFire i wchodzę już na grę to obraz gry nie pokazuje mi się na całym monitorze laptopa tylko z cięty jest po oby dwu stronach czyli "Bok prawy i lewy"Np. od lewego boku ściany wyświetlacza laptopa do obrazu gry jest przeczeń gdzieś ok.6,7 cm.Ściągnąłem nowe oprogramowanie do mojiej karty graficznej ATI które mi polecono i nic.W opcjach gry nawet próbowałem zrobic ale widze te opcje od tego nie są.Na wiście takiego kłopotu nigdy nie miałem a na windowsie 7 od razu :(:(:( Proszę was wszystkich o pomoc o udzielenie mi porady. Moja karta graficzna to : Grafika ATI Mobility Radeon HD 3450 z 512 MB Z góry dziękuję :pozdrawiam

ustaw rozdzielczość w grze

dJ.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja nie miałem visty bo słyszałem o niej opinie ale o 7 usłyszałem kilka pozytywnych i mam u siebie taka siudemeczke pracuje o wiele szybciej niż xp jest wygodniejsza i w ogolę ja nie mam najmniejszych problemów z tym win wszystkie gry programy pracują jak powinny przy xp robiłem formata co max miesiąc a tu już 2 miesiące i działa jak po formacie

a co do tematu zrób jeszcze raz formata nie instaloj swoich sterowników tylko ściągnij z ati od razu