Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xperia J Karta SD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dziś przyszła mi nowa Xperia J (nie ogarniam Androida wcale) i nie wiem jak wejść w kartę SD, jak wejdę w ustawienia>pamięć to tam mam "instaluj kartę SD" ale jak w to klicknę to nic się nie dzieje, czy ktoś pomoże?

Opublikowano

To zależy. Niektóre telefony go mają od razu, niektóre nie. Zobacz na liście aplikacji. Jeśli nie ma, to pobierz z Play Store ; )

Opublikowano

Na liście aplikacji mam coś takiego jak office Suite to jest to?

nie to nie jest to. poszukaj aplikacji o nazwie menedżer plików. jak niema to poszukaj w sklepie play

Opublikowano

Jak z marketu,to przez tel...tylko musisz mieć wi-fi lub pakiet.

Jeśli pobierzesz z innego źródła plik apk, to możesz go wrzucić przez kabel na sd i zainstalować.

Opublikowano

Może wyjmij i włóż kartę...powinno pisać instalowanie karty sd czy jakoś tak.

Ja mam samsunga, także nie wiem jak to tam z tym jest dokładnie.A jak wchodzisz w menedżer, to co ci się wyświetla...?

Opublikowano

Moja siostra ma samsunga, i u niej jest normalnie, a ma taką samą karte SD, więc niewiem, jak wchodze w menadżer to się nic nie wyświetla, mam po prostu zawartość telefonu podzieloną na foldery, a karty pam brak :(

Opublikowano

W samsungu jej nie czyta, i w kompie też jakieś błędy wyskakują, natomiast karte z samsunga na moim czyta, po włożeniu w menadżerze plików się wyświetla sd_card czy coś :D dzięki :D

Muszę kupić nową karte, bo ta jest zjebana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...