Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 14 konto origin

Nikox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale chyba czy napewno. A co musze zrobic rzebym mogl grac online cos musze pobrac czy cos?

Nie wiem jak w Fifa 14, ale w Fifa 12 trzeba było mieć ukończone 16 lat.

Nie możesz po prostu sprawdzić?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie podawaj wieku jeśli masz mniej niż 16 lat. Zablokuje Ci to dostęp do funkcji online wszystkich gier na Origin. Ja na to mówię "antygimbus". :P Wpisz datę urodzenia najlepiej używając rocznika 1990. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Nie podawaj wieku jeśli masz mniej niż 16 lat. Zablokuje Ci to dostęp do funkcji online wszystkich gier na Origin. Ja na to mówię "antygimbus". :P Wpisz datę urodzenia najlepiej używając rocznika 1990. :)

A co mam teraz zrobic ? Mam znowu fife zainstlowac 2 raz

Opublikowano

Ponowna instalacja tu nie pomoże musisz zgłosić się do EA z prośbą o zmianę wieku.

Ale gdy usune i zainstaluje jeszcze raz bede miec do wyboru posiadam konto orgin lub nie posiadam.

Opublikowano

Tak, ale kod który masz możesz przypisać tylko do jednego konta. Jeśli już go wpisałeś, a teraz chcesz inne konto to niestety nie wpiszesz w nim tego kodu już. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...