Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Adam Nawałka nowym trenerem reprezentacji

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może niektórym wiadomo, innym nie ale Adam Nawałka nowym trenerem reprezentacji, co o tym sądzicie? Czy Adam Nawałka poprawi formę kadry? Ja wcześniej nie słyszałem o tej osobie więc za bardzo nie mogę powiedzieć czy to był dobry wybór

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi się zdaje, że to będzie ta sama bajka co z Fornalikiem.. gówno ugrają bo to Polska reprezentacja..

Fornalik bodajże tam z Ruchem Chorzów coś osiągał, formę mieli, dobrze grali...

To samo jest z Nawałką, dobre sezony Górnika Zabrze i już trener reprezentacji...

Nic nie zmieni i tyle.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ten Adam Nawałka przypomina mi Gerardo Martino jest to na pewno najlepszy wybór z polskich pseudo trenerów.

Czas pokaże bodajże 12 listopada mecz ze Słowacją,a dwa dni później z Irlandią Płn.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Immoral czym Ci przypomina Nawałka Gerardo Martino? Na pewno nie charakterem, bo ma bardziej wybuchowy (coś jak Mourinho, Klopp). Będzie to samo co z Fornalikiem czy Smudą, ciekawe kto będzie następnym trenerem. Trzeba było ładnie przeprosić Benhakkera i spytać się, czy nie chciałby objąć ponownie reprezentacji Polski. Nic z tego nie będzie niestety. Dobrze wiemy, że jakby Nawałka nie był znajomym Bońka nie zostałby szkoleniowcem naszej drużyny narodowej.

Opublikowano

Ja już to jakiś czas temu mówiłem, że potrzeba trenera z zagranicy, bo te nasze to tylko $$ i chuj. Ważne, że 150k/miesiąć będzie..

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Zobaczymy co nam nowym trener pokaże , może w euro pokaże swoje umiejętności.

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

To samo będzie co wcześniej. Moim zdaniem gra naszej reprezentacji to nie wina trenera tylko zawodników. Mamy przykładowo po 10 strzałów na mecz a bramek 0.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Immoral czym Ci przypomina Nawałka Gerardo Martino? Na pewno nie charakterem, bo ma bardziej wybuchowy (coś jak Mourinho, Klopp). Będzie to samo co z Fornalikiem czy Smudą, ciekawe kto będzie następnym trenerem. Trzeba było ładnie przeprosić Benhakkera i spytać się, czy nie chciałby objąć ponownie reprezentacji Polski. Nic z tego nie będzie niestety. Dobrze wiemy, że jakby Nawałka nie był znajomym Bońka nie zostałby szkoleniowcem naszej drużyny narodowej.

Znowu wypowiadasz się w tematach, których gówno wiesz ...

Nawałka to dobry trener . Nie to co Smuda i Fornalik . On przynajmniej ''wybuchnie'' i pokrzyczy . Za kadencji poprzednich trenerów tego nie było i piłkarze robili co chcieli .

Lewandowski myślał ,ze jak strzelił 4 bramki Realowi Madryt, to łatwo się załapie na MŚ. Nic bardziej mylnego . Robił co chciał . 0 dyscypliny .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety ale trzeba dać mu czas , on musi testować nowych i jakoś ich zgrać, zobaczcie jak mało jest zgrupowań a jak większość gra w różnych ligach to jak mają ze sobą być zgrani. Oby mu się udało do eliminacji.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...