Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BMX

Dogues

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio złapałem zajawkę na BMX'a. I myślę żeby sobie taki rowerek zakupić, a więc tak. Zacznijmy od tego że nie chcę robić dużych wyskoków na różnych hopkach czy skateparku, bardziej chodzi mi o styl flatland i tu pojawia się moje pytanie. Czy jest sens kupować BMX'a (UŻYWANEGO) za jakieś 400zł? Budżet jak widać nie jest duży ;/

Pozdrawiam

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Myśle , że powinieneś uzbierać kilka stówek po czym kupisz sobie nowego BMX-a. To jest moje zdanie.

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Opublikowano

Myśle , że powinieneś uzbierać kilka stówek po czym kupisz sobie nowego BMX-a. To jest moje zdanie.

Pozdrawiam.

Ehh, widzę że jakiś nowy spamer doszedł do "naszego" mpc. Ta odpowiedź ani trochę mi nie pomogła

Opublikowano

Nie ma sensu kupowanie używanego bmxa za 400zł, gdyż dobrego za tyle nie kupisz. Najlepiej by było gdybyś jeszcze uzbierał pare stówek i ewentualnie na wiosne coś złożył/kupił używke. Szczególnie do flatlandu rowery są droższe, chyba że usatysfakcjonuje Cię rower jak do streetu tylko z pegami, w takim wypadku zbieraj i coś używanego kup.

Opublikowano

Nie ma sensu kupowanie używanego bmxa za 400zł, gdyż dobrego za tyle nie kupisz. Najlepiej by było gdybyś jeszcze uzbierał pare stówek i ewentualnie na wiosne coś złożył/kupił używke. Szczególnie do flatlandu rowery są droższe, chyba że usatysfakcjonuje Cię rower jak do streetu tylko z pegami, w takim wypadku zbieraj i coś używanego kup.

Aha, no rozumie, a jeżeli to miałby być rower do streetu? Bo widziałem na allegro różne bmx'y a nie dużą cene bo zazwyczaj jest tak że rodzicie kupią dla dzieciaka bmx'a znudzi mu sie i tanio sprzedają, i takie rowerki wyglądają na dobre, no ale ja jestem w tym zielony, na co patrzeć? Z tego co wiem to na wage, co jeszcze?

Opublikowano

Na wagę, firmowe części, które długo trzymają. Nie kupuj przypadkiem takiego bmxa co waży 15kg a wygląda jak gówno, tj pseudo bmx. Jeśli chodzi o części to najlepiej by ramka widelec kiera były wykonane z cr mo, stali wytrzymalszej od hi ten i lżejszej. Pamiętaj że dobrego bmxa za pare stówek nie kupisz więc musisz się nastawić na większe koszty.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No na razie poczekam, ale dwie przedostatnie odpowiedzi nie były odpowiedzią na moje pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...