Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić PlayStation SuperSlim do gta5?

azusekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zakupić playstation 3 superslim 500gb dysk w komputroniku za 999zł pod choinkę. Będzie to moje pierwsze playstation jakie w życiu miałem (nie licząc pegazusa).Chciałbym na nim pograć w gry takie jak: gta5,medal of honor warfighter, i te nowsze gierki ;).PlaySation 4 nie będe kupował ponieważ 1800zł to po pierwsze -,- a po drugie płatne multi dlatego jak na ten czas chce zakupić ps3 pod choinkę.Szczególnie do gta 5 ;).Jak myślicie opłaca mi się?

Opublikowano

Jeżeli nie masz komputera do grania, a rzekomo czekasz na GTA V na PC to raczej zakup tą konsolę (małe szanse, że GTA V PC ujrzy kiedyś światło dzienne). Pograsz nie tylko w GTA V, zobaczysz. Jest dużo exów na PS3, więc ogrywać jest co ;)

Multi na PS4 będzie płatne w formie + więc są też tego plusy.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Dokładnie niby są te exclusivy oraz pare innych tytułów na dzień dzisiejszy do ogrania typu gta. Jednak nie widzę większego sensu kupowania konsoli starej generacji, gdyż ani się obejrzysz a będziesz musiał odkładać na nową. Fakt, faktem trzeba 800 zł dołożyć, ale ja jednak proponuję się wstrzymać i dozbierać. Mimo, że różnice tych konsol nie będą takie jak z przesiadki 2 na 3, to jednak (moim zdaniem) warto.

Opublikowano

Niestety ale Mama chce mi kupić ps3 pod choinkę dlatego się pytałem czy warto ;).A na kompie i tak nie gram jak mi ledwo crysis 2 na low działa :D.A playstation 4 kupię w nast. roku przy okazji nauczę się grać na padzie do tego w gta5,crysis 3 itp ;).Później sprzedam ps3 koledze z grami za te 200-300zł i kupię ps4.

plusy kupienia ps4 później:

Lepsze modele mogą być.

Więcej gier.

Stanieje o te parę zł ;)

A w rok spokojnie nazbieram na ps4 skoro dostaje co miesiąc po 100zł a więc z kupnem ps4 nie będę miał problemu. oprócz tych 100zł co miesiąc to jakoś tam nazbieram jeżeli mi się nie uda w nast. rok dozbierać na ps4 to zamówię pod choinkę w nast roku ;).Będzie więcej gier itp itp i przy okazji nauczę się grać na padzie do tego obeznam się w tych grach co do tej pory wyszły.I jeżeli nie dozbieram do nast. świąt na ps4 to dam mamie całą kase jaką nazbieram przez ten rok ona się dołoży trochę i będzie ps4 :). A jeszcze jedna sprawa widzę czasem tematy że telewizor może być zły do ps3 jak myślicie mój będzie dobry? dam linka do niego:

http://www.skapiec.pl/site/cat/3319/comp/551698_techniczne

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Opublikowano

Tak wiem. Ale gry to już mniejszy wydatek ;).Na początek kupuje gta5 oraz medal of honor warfighter tyle mi gierek starczy na początek :).W sam raz kasy starczy ponieważ mama mi wisi jeszcze 400zł za egzamin który zdałem.Więc problemu z kupieniem gier nie mam medal of honor widziałem za 70zł a gta 5 to za te 203zł z dlc :) starczy na jakąs gre jeszcze przy okazji

Opublikowano

Ten powinien wystarczyc.

Ale moim zdaniem, lepiej czekać na PS4.

Teraz wydasz 1/2 ceny PS4, a potem będziesz musiał dołożyć 2 razy tyle, bo znając życie po starcie PS4, PS3 nie będzie już wspomagane.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

ps3 ma być wspomagane jeszcze przez rok z tego co wyczytałem :).PS4 za rok kupię ponieważ mama mi nie da tych pieniędzy tylko ona sama mi kupi pod choinkę :) a max to te 1000zł a do tego mam 400zł to kupię gta5. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...