Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać 6300 PZ

spedalaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciałbym się was poradzić Zed vs Fizz mam 10 lvl i nie wiem jaką postać wybrać Napiszcie plusy i minusy tych postaci i podawajcie też inne które są warte uwagi

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano

@up

Zed równie dobrze może sprawdzić się na midzie.

Jeżeli jesteś na 10 lvl'u proponowałbym zbierać IP, dobić 20 lv i zaopatrzyć się w runy 3 kręgu. Do tego czasu natomiast grać postaciami z rotacji i sprawdzić na jakiej pozycji/jakim championem lubisz grać. Po kupnie run, możesz ułożyć stronę dla swojego pierwszego maina /lub zacząć kupować postacie. Jeżeli natomiast nie możesz doczekać się wydania tych IP, to proponowałbym kupno Zeda- jednak nie zniechęcaj się od razu, gdyż nie jest to zbyt łatwa postać jak na początek. Plusy już masz więc trochę minusów, coby nie było za dobrze ^^

Fizz
Skill pod E wymaga dobrej wprawy.

Dosyć "łatwo" nie trafić ultimatem.

Słaby sustain.

Talon

Dosyć ciężki do ogarnięcia jak wcześniej wspomniałem.

No i typowe wady grania Zabójcą. -duża podatność na obrażenia etc.

Opublikowano

Zed:

+Możesz używać "Q" do ataku na dystans.

+Dzięki cieniowi, możesz atakować "podwójnie".

+Dzięki cieniowi możesz uciec wrogom z łatwością, (a zwłaszcza w jungli).

+Ma całkiem dobry damage.

+Dzięki jego ulti, możesz zabić wroga pośmiertnie (:D).

-Nie nadaje się do jungli.

-Nie za dużo HP.

-Jeżeli wpadniesz w zasadzke, i nie uciekniesz ni to cieniem, ni to błyskiem, to już po tobie :/

(Notka dodatkowa: Postać taka jak np Nidalee, jest świetną kontrą na Zeda, uwazaj!)

Fizz:

+Nwm bo nie grałem :D

-Nwm bo nie grałem :D

(Trollololo :D)

Opublikowano

nie radzilbym ci kupowac zeda bo zanim ty sie nim nauczysz grac to juz 30 bd miec i ci sie znudzi :)

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...