Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] LoL nie działa

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :P

Kiedyś grałem sobie normalnie w LoLa ale miałem format komputera. Teraz znów chciałbym zagrać. Pobrałem plik instalacyjny z oficjalnej strony LoLa zainstalowałem i... no właśnie. Gdy klikam na ikonkę LoLa na pulpicie to pojawia mi się napis "League of Legends" na środku ekranu i nic się nie dzieje... Nawet po 5 min czekania. A gdy spróbuję kliknąć na ten napis to mi wyświetla komunikat że LoL przestał działać :P Co mogę zrobić? Wielokrotnie usuwałem i instalowałem LoLa od nowa...

Zauważyłem coś dziwnego - przy instalacji LoLa instalator usuwa jakieś pliki. To normalne?

Za rozwiązanie problemu daje like ;)

Opublikowano

Z linku który podałeś również nie działa (to samo co wcześniej). :/

net frameworka mam 4.5 ale wątpię aby downgrade do 3.0 by pomógł.

EDIT.: Temat do zamknięcia - po 30 min czekania aż patcher się włączy jakoś się udało o.O

Opublikowano

ja miałem to samo i robiłem tak np 5x uruchamiałem jako administrator i jak wyskakiwało że klient lola jest odpalony cz zamknąć ten stary to naciskasz tak i powinno ci sie pojawic normalnie proboj tak

Opublikowano

@UP

racja.

@TOPIC
sprawdź w menadżerze zadań czy nie masz odpalonego LoL'a jeśli tak to po prostu zakończ PROCES.

Opublikowano

temat już jest rozwiązany więc nie wiem po co dyskutujecie

na przyszłość powiem że wystarczy przeczyscić kompa ccleanerem aby usunąć rejest z pierwszego, failowatego lola

2vlp0kh.png

Opublikowano

Zainstaluj wszystkie dodatki do windowsa, jak masz 7 to sp1 jeszcze, a jak xp to sp3. Poprzez dodatki rozumiem - NET frameworki i te inne...

Następnie uruchom jako administrator i czekaj aż ci się włączy. Ja też kiedyś czekałem i czekałem i myślałem że nie da rady się włączyć. Poszedłem gdzieś wracam a tu widzę magiczny przycisk "GRAJ" <3

Opublikowano

Ludzie wy nie widzicie że problem został dawno rozwiązany?! :D Lola naprawiłem 2 dni temu a wy nadal spamujecie ^^ Pozdro i następnym razem czytajcie wszystkie posty w temacie zanim napiszecie i nabijecie sobie posta ;)

DO ZAMKNIĘCIA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...