Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Filmu na wieczór

NidzgorToHakjer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Szukam jakiegoś filmu, który mogę sobie obejrzeć :>

Preferuję bardziej komedie typu Nieletni pełnoletni czy też Kac Vegas ale nie pogardzę jakimś filmem przygodowym z nutką komedii (nie dawajcie jakichś sci-fi)

Znacie coś? szukałem na filmwebie ale tam wyszukuje mi pełno filmów z Polszy, które są denne - bo polskie.

Opublikowano

Chłopie, wbiłem i co z tego? Same bajeczki Shreki, epoki lodowcowe i polskie ścierwa. Ja chcę dobrą komedię.. może być z USA, Kanady, Hiszpanii - tylko nie z Polski i Francji/Niemiec - kwestia aktorów i akcentów.

Opublikowano

Chłopie, wbiłem i co z tego? Same bajeczki Shreki, epoki lodowcowe i polskie ścierwa. Ja chcę dobrą komedię.. może być z USA, Kanady, Hiszpanii - tylko nie z Polski i Francji/Niemiec - kwestia aktorów i akcentów.

1. Polska kinematografia o dziwo jest na całkiem przyzwoitym poziomie, jednak promowane jest gówno dla debili. Komedie romantyczne, over 9009 filmów biograficznych o Wojtyle i ostatnio nastała moda na filmy o powstaniach/wojnie. Nie ma to jak film o powstańcach z marnym raperem "wilku bez zębów", aby tylko zarobić hajsu. xD Takie gówno omija się szerokim łukiem, praktycznie większość filmów, które trafiają do kina. Kino wartościowe niestety jest trochę ciężej zdobyć.

2. Catch Me If You Can, The Big Lebowski, Leap Year, Millers

masz parę bo nie chce mi się sprawdzać za bardzo filmweba. każdy film po względem humoru trochę inny, a więc do wyboru

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...