Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe miejsca w garażu

Karllos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Powie mi ktoś jak zrobić żeby dostać te free miejsca?Jakiś poradnik na YT bo z tego co czytałem jest tu taki poradnik ale nie mogę zrozumieć w niektórych miejscach. Albo niech wstawi SS co mam robić po kolei.

Opublikowano

No chyba wam się nie chce czytać... Poradnik jest tak jasny, że już prościej się nie da.

Sam zanim go zrobiłem to za 1szym razem wszystko mi zadziałało bez problemu ^^

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

No właśnie ludzie coś to nie działa robiłem wszystko wedle instrukcji mam najnowszego bota i nic.Mam 60lvl

Pobierałeś z linku z pierwszego posta?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Włącz grę, ustaw rozdzielczość 800x600 (ALE NIE TRYB OKIENKOWY) potem ją zminimalizuj. Uruchom bota - jeżeli nie będzie chciał się uruchomić, kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i "uruchom jako administrator". Jak się włączy to nic więcej nie rób tylko wróć do gry i kupuj miejsca.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ściągasz Pursuit Bot'a wchodzisz do dilera samochodowego przed tym ustawiasz grafikę na minimalną czyli 800x600 (Nie tryb okienkowy)

Załączasz Pursut Bot'a ale nie startujesz tylko kupujesz miejsca za free.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...