Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] ravia autopick up na wybrane

RiQmen2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kiedys umialme to zrobic ale teraz cos pokopali bo jak wczesniej uzywalem programu autopick co sie wybier id itemków jakie ma podnosic pick up w kamerze to bylo pierw item.ravia i ittem.ravia .txt a terazcos zrobili ze robi sie jakies glupie p / server info cos tam za pomocą tego rogramu to robilem http://www.mpcforum.pl/topic/1057374-dl-autopickup-na-wybrane-itemy-v14-beta/ wgrywam to do mojego modka i nie dziala pisze ze błą podczas połączenia z serverem zrobilby powie ktoś dlaczego ? moze cos zle wypelniam w nazwe servera wpisuje zykle Ravia czy trzeba dodać eu ?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

no wlasnie to mi nie działa wrzucam na dysk c wpisuje dane serva pick up i robie oke wrzucam do metka i jak odpale to jest błąd podcza połączenia z serverem

@edit

Teraz działą server ale wrzucam id włóczni i kurva jej nie widze i jak ma mi waithack działac :D? jak nie mam broni :D? a taknaprawdę mam :D?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...