Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bugi w UltimateClans

Frauek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, może mi ktoś pomóc co do UC ?
Posiadam serwer i chcę go użyć i testuje wszystko, w trakcie testowania błędy:
- Konfiguracja tagu nad głową (ustawiłem aby było &c[TAG]Nick) i nic... dalej jest tak na tab i nad glowa &6[&fTAG&6]&fNICK
- Chcę aby wszyscy mogli otwierać skrzynie w innych gilidach choc i tak ustawiłem aby dało sie otwierać nie otwiera.

Czy wy tez macie takie problemy ? Jeśli nie to możecie mi pomoc lub podac swoj skonfigurowany UltimateClans. Z góry thx !

Opublikowano

Z tego co wiem tagi nad głową nie działają jeszcze w UC, jest to błąd NameTagEdit. ;-)

pachi1.jpg

"Jeśli się wyróżniasz, jesteś znienawidzony przez innych."

Opublikowano

Z tego co wiem tagi nad głową nie działają jeszcze w UC, jest to błąd NameTagEdit. ;-)

Tagi działają bo sprawdzałem to już 2 tygodnie temu.

To że nie działają może to być spowodowane nie kompatybilnością z jakimś pluginem.

Opublikowano

Tagi działają bo sprawdzałem to już 2 tygodnie temu.

To że nie działają może to być spowodowane nie kompatybilnością z jakimś pluginem.

ale mi chodzi o to że nie konfiguruje zmiany w configu np ustawiam ze ten kto ma gildie tak jak na mchc ma czerwony nick i w czerwonym nawiasie czerwony tag gildi. tego nie da sie ustawic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...