Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z wejście do Gotham

tensam93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Gram w DC Universe od niedawna i mam pewien problem.
Moją misją jest dojście do Gotham.
Lecz gdy podchodzę do teleportu do Gotham i wciskam E wychodzi mi okienko że musze kupić The Sons of Trigon.
Inne postacie normalnie obok mnie przechodzą a ja nie mogę wejść.
Jak mogę temu zaradzić??

Opublikowano

czyli jest niemożliwym przejście tej gry za darmo :/

DC Universe jest grą Pay2Win, więc nie ma się co dziwić.

@down

Wiem że gra jest F2P ale dużo itemów zależy od IS, sam to napisałeś:

(oczywiscie do pewnego momentu, potem trzeba zaplacic za dlc, ale nadal chlopak nie powinien miec problemu z poruszaniem sie po gre przy koncie free)

Pay2Win oznacza płać i wygrywaj

Bay2Play oznacza kup i graj

PS. nie gadam głupot! ;)

Opublikowano

moim zdaniem po prostu zlego teleportu uzywasz. jezeli grasz jako hero przejdz do tech wingu i tam blisko wejscia masz teleport do east end pd, albo na srodku watcztower do diamond district pd.

drogi peter'rze - gadasz glupoty :) albo nie grales w dcuo, albo nie wiesz co to znaczy pay2win. moze i gracze placacy za legendary maja pewna przewage nad graczami grajacymi free, ale prawda jest taka, ze nadal w ta gre mozna grac za darmo (oczywiscie do pewnego momentu, potem trzeba zaplacic za dlc, ale nadal chlopak nie powinien miec problemu z poruszaniem sie po gre przy koncie free)

DC Universe jest grą Pay2Win, więc nie ma się co dziwić.

PS. nie gadam głupot! ;)

edit@peter: no troche jednak glupoty bo ta gre mozna ze spokojem przejsc nie placac za nia ani grosza :) oczywiscie dodatkowy content jest platny (dlc), ale zanim dojdzie sie do poziomu w ktorym czlowiek musi z niego skorzystac to naprawde minie klika/kilkanascie ladnych tygodni (a to w przypadku gier calkiem sporo czasu). pokaz mi w pelni darmowe mmorpg na dobrym poziomie bez dodatkow, lepszych zbroji do kupienia, platnych dlc, abonamentow itp itd, ktore oferuje mozliwosc grania totalnie za free przez tyle czasu...

Opublikowano

Ok to jeszcze krótkie pytanie by nie zakłądać nowego tematu...
Jak rozpoznać lvl innego gracza?? muszę stoczyć 5 walk i po prostu nie wiem do którego PK mam podchodzić a gdy już Klikam E to jest za późno i okazuje się że przeciwnik to 30lvl :P

Opublikowano

wybierasz gracza z listy tych co sa w poblizu(nearby), robisz 'inspect' i pod postacia powinienes miec informacje takiej jak name, level i cos tam jeszcze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...