Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zgranie w FUT 14

rufus170

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Moje pytanie odnosi się do tematy zgrania w FUT14. Otóż czytałem o zgraniu, i doczytałem się, że wpływa ono na umiejętności zespołu, jednak nie wiem, czy poprawia także wzajemne relacje między zawodnikami. Tak dla przykładu: Mamy trzech napastników, jeżeli środkowy nie będzie miał połączenia z lewym i prawy, a zgranie pozostanie dalej stuprocentowe, to będą grać między sobą słabiej?

Opublikowano

Mój środkowy napastnik ma 4 zgrania, lewy ma 10 a prawy 7. Cała drużyna ma 100 zgrania. Czy to oznacza, że środkowy będzie grał słabiej?

Tak.

Każdy zawodnik powinien mieć po 9 zgrania lub 10.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Jeśli mozesz to pokaż nam tu ten skład, mimo ze ma sie 100 zgrania to indywidualne zgranie zawodnika na danej pozycji jest bardzo ważne, np napastnik który ma tylko 4 zgrania bedzie słabszy pod względem ustawiania sie w ataku i wystawiania na pozycje, bedzie po prostu mniej pokazywał sie z przodu i nie uzyska wszystkich dodatkowych cech zwiazanych z "stylem gry" przy zgraniu 9 podnoszone są wszystkie cechy.

Jeśli pomogłem daj lajka :)

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...