Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Blokada KONTA !

Bocian1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż nie mogę się zalogować na Combata ponieważ mam jakąś blokade :/ Nie znam Maila ani Swoich urodzin ;/ Co mam zrobic skoro nie mam tych danych ? Jakieś propozycje oprócz pisania do supportu ? Oni i tak to oleją ...

Opublikowano

Jest dużo poradników w tym dziale co robić, zrób ss tej blokady co pisze.

Pewnie chodzi o blokadę, która została nałożona, po to aby potwierdzić maila itd. Na to póki co nie ma żadnego sposobu. Możesz próbować poprzez support.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam ten sam problem, zastanawialem sie jak to zrobic. Probowalem doslownie wszystkich metod ale nie wychodzily. Przyłączam się do tematu i czekam na ss'a.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

No to jak nie znacie i wam nic do głowy nie przychodzi, to nowe acc jedynie, a jak coś wam świta, to najlepiej jak ja to robiłem, wchodziłem na każdego maila i wpisywałem w szukaniu wiadomości "nexon" lub "noreply" zawsze znajdowałem jakieś koncicho w miare dobre i nawet dane się znajdowały ;PP

Opublikowano

Załóż konto nowe i napisz ticketa ze potrzebujesz informacji do swojego konta, w treści powymieniaj mniej więcej jaka ranga ile gp co masz na perma ile nx itd. Kumpel tez stracił konto ale napisał ticketa żeby mu info do jego konta podali i on napisał ze tego dnia i ta bron kupił na perma po czym dostał info do konta ;).

szAow9y.jpg

My IGN: karmel3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...