Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przeszukalem pare tematow lecz zaden nie pomogl mi rozwiazac owego problemu. Otoż:

Po dluugiej przerwie w ecsro probowalem jakos zainstalowac go i pyknac sobie,lecz napotkalem wiele problemow :D A wiec: Pliki instalacyjne mam tylko na RS na ktorym zawsze mam ERROR lub limity... kiedy juz znalazlem jakies pliki instalacyjne NIE z RS mialem problem kolejny z media.pk2..Kiedy zainstalowalem ecsro odpalilem go i chwile mi nic nie reagowalo po czym wyskoczyl komunikat ze czegos brakuje,po kolei zastepowalem pliki (nowa data,patricle,client) i pokazywal mi sie ten sam problem.. jak zastąpilem MEDIA to pokazal mi sie ten problem : http://w10.wrzuta.pl/obraz/3ghIDBJBr7u/error

I tutaj moje blaganie. PROSZE WSTAWCIE DOKLADNIE Z OPISAMI LINKI DO DOWNLOAD (tylko nie z RS prosze.) wszystko co trzeba,sprawdzone bez zadnych "pytaj wojka google" i instrukcje co mam zrobic zeby zlikwidowac problem z media.pk2.

Z gory dziekuje i przepraszam za spam

Opublikowano

-_-' sciagaj pliki z ecsro.net to nie bedziesz mial problemow... wstajesz 7rano odpalasz opere sciagasz wszystkie pliki na raz w roznych kartach i jest gitara... ;]

siuwaks.jpg projectxox.jpg
Opublikowano

Ale ja juz mowilem.. sciagną bym ale to wszystko jest na tym pie.... RS -.- NIE MOGE Z NIEGO SCIAGAC kij wi czemu

"Error

You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/342027097/sro_client_20100127.rar | 6975 KB

Currently a lot of users are downloading files. Please try again in 2 minutes or become a Premium member

Please note, the server is not going to check again within the next 2 minutes if downloading is possible again. To provide a fair platform, all user get the same options. Your last attempt was 92 seconds ago.

Create Premium Account" -.- Prosze o inną pomoc niz "sciagnij z RS" ^^

Opublikowano

Wiec sugerujesz ze to moze być wina plikow? hm.. dziwne bo sciagalem z linkow pod ktorymi w tematach wypowiadali sie ludzie "Oo idzie!,Noo wkoncu,3 dni sciagania ale juz jest" :D

Mozliwe jest ze pliki są uszkodzone i da sie je naprawic? COs takiego czytalem ze w winrar fixuje je ale.. jak to robie to pisze mi "Brak plikow archiwalnych.." a potem ciagnie dalej i "zrobione" ale to nic nie daje. Prosze o potwierdzenie tego co sm0czy powiedzial albo danie jakies innej,sprawdzonej,teori.