Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trade hacK?

ZarazZaraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ze tworze temat jeszcze raz a tamten zostal blokniety ale Adminie mam prosbe niech wyraza sie usery na temat tego trade hacka.. Wczesniej byl taki post:

Witam otóż poczytałem troche na forach itp itd i zaciekawił mnie jeden post ktoś tam opisał coś, że go okradziono trade hackiem i to był bardzo wiarygodny post i więc postanowiłem poszukać samemu coś i znalazłem coś takiego:

http://www.youtube.c...h?v=CKo0nbS25d0

Czy to fake ? czy prawdziwe?

I jak widac w filmiki jest postac Moments i ta sama postac zostala zablokowana za Trade Hacka. post-1025171-0-29616100-1382792164.png

Link do tego calego zajscia http://concordiamt2.pl/Ranking/PermBans

Opublikowano

już stary sposób na kayloggera :), na 100% nie ma czegoś takiego, a w downloadzie na 100% jest keylogger. Zrobienie takiego filmiku to nie problem.

Opublikowano

Na filmiku wygląda to tak, że postac która została okradziona dostała bana, więc nie sądze, że ban jest za trade hacka. Może chciał coś wyłudzic od administracji.

Opublikowano

A może po prostu zrobił to jego kolega z którym rozmawiał na skype, vt, ts czy innym komunikatorze głosowym tego nie wiem, ale jest 100%, że nie ma trade hacka!

Opublikowano

To jest keylogger 100% ale ten filmik wystepuje w 1000 filmikach i wciaz ten sam sie powtarza... ze idzie ten surka i pyta kogos tam o pokazanie eq.. A ten typ co opowiada w tym filmiku pobral ten filmik dodal swoj glos pozmienial pewnie w programie ze do niego ida dane i tyle.

Opublikowano

To jest keylogger 100% ale ten filmik wystepuje w 1000 filmikach i wciaz ten sam sie powtarza... ze idzie ten surka i pyta kogos tam o pokazanie eq.. A ten typ co opowiada w tym filmiku pobral ten filmik dodal swoj glos pozmienial pewnie w programie ze do niego ida dane i tyle.

Tak jak już pisalem, na 100% nie ma trade hacka, jak by był to już na MPC był by o tym spam :).

Opublikowano

ban został nałożony za handel (trade) kradzionym EQ, a nie przez tradehacka który nie istnieje :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Istnieje cos takiego jak trade hack w 2010 sam tym się bawiłem na PL, ale przy dzisiejszych zabezpieczeniach tylko tworzą keyloggery , debile pobierają i tracą eq

Opublikowano

Istnieje cos takiego jak trade hack w 2010 sam tym się bawiłem na PL, ale przy dzisiejszych zabezpieczeniach tylko tworzą keyloggery , debile pobierają i tracą eq

Ostatni istniejący TradeHack działał tylko i wyłącznie na serwerach HAMACHI z plikami serwerowymi 2007.

Więc nie pier.dol głupot że w 2010 się tym bawiłeś.

Tylko i wyłączeni za zdalnym połączeniem z drugim użytkownikiem jak to jest w przypadku " HAMACHI " da się używać TRADEHACKA.

Inną rzeczą jest oszukiwanie METIN-a

I bawienie się na plikach 2008 poprzez KamerModa gdzie to się ulepsza "Zbroje" na Sobie poprzez komendę i można zrobić jej złudzenie dzięki czemu oszukujemy grę i możemy robić z nią co chcemy.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

tradehack nie istnieje i nigdy nie istniał. aby takie coś zadziałało potrzeba modyfikacji clienta u obu graczy który się wymieniają

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...