Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odchudzenie,bugi itd..

Venir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ten temat został stworzony w celu pomocy a chodzi mi o to żebyście mi wypisywali gdzie się znajdują w kliencie nie potrzebne pliki oraz powtarzające się pliki zaśmiecające klienta 2010 była by dużo mniejsza waga chodzi mi o te pliki .eix oraz .epk a i no nie wiem jakie są też braki klienta wszystkie bo np jest niebiański miecz no i nie ma obrażeń trzeba rozpakować item_proto i dodać wpis no i wtedy jest naprawione wiecie jakie są jeszcze braki lub bugi klienta? zależy mi na tym jak w złym dziale to przenieść i prosił bym o nie zamykanie tematu ten klient jest robiony z nudów na serwery 2010 wiem że nikt już prawie na nich nie robi ale są jeszcze ludzie którzy nie ogarniają tych plików i wolą sobie pociupać na 2k10 za każdą rozsądną odpowiedź daje symbolicznego like'a i 5 gwiazdek do profilu ;)

Opublikowano

Hm w czystym kliencie metina jego waga to tylko 700mb więc nie ma tak dużo.. hm w season są mapy więc możesz usunąć tam mapy z których nie będziesz korzystać, w pliku pc i pc2 są tam zbroje i hwangi więc też możesz sobie w rootach w plikach .msm sprawdzić jakie są tam wpisane i resztę wywalić, co do patch to tam są tylko poprawione mapy, zbroje i bronie z tego co pamiętam. Hm co byś jeszcze tutaj mógł zrobić.. no raczej tyle bo nic innego bym ja nie tykał.

Pozdrawiam.

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Opublikowano

Ja to wyczyściłem całego clienta czysty ważył 250mb i robiłem od 0 gdzie przy końcowej fazie waży 400mb z najpotrzebniejszymi rzeczami

fm1y.png

Wejdź w mój profil i zobacz nowości z serwera EmpireOfMetin :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...