Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] pad

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam mały problem .Mianowicie, mam dwa pady od ps3 jeden działa dobrze grając online i offline . W drugim zaś nie ma problemu grając online . Ale gdy tym drugim padem gram już np. w trybie kariery to jest już coś nie tak a mianowicie po pewnym czasie grając naciskam sprint i on mi tak dziwnie biegnie, czasami nawet obok piłki . Wygląda to tak jakby zmieniły się nagle podczas meczu ustawienia czy coś . Na przykład po wykonywaniu sztuczek często się tak robi że naciskając R2 ( gram na ps3 ) po prostu biegnie truchtem zamiast sprintem .

Nie wiem w czym jest problem ;/ Przypomnę że pierwszy pad działa prawidłowo .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Rozumiem ustawienia pada w grze ? tak ?

Czy w jakiś innych ustawieniach ? ;)

Tak są to dwa orginalne pady ;) Jeden razem z ps3 a drugi dokupowany ;)

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Popatrzyłem na ustawienia drugiego pada i mam takie same jak tego pierwszego który działa dobrze ;/ I nadal jest to samo ;c Dodam jeszcze że jak naciskam sprint ( R2 ) to wygląda to jak bym trzymała przycisk do wykonywania sztuczek ( L2 ) podobnie bardzo ;/

Mam jeszcze pytanko . Mam jeszcze pada który jest na wszystkich złączeniach jest sklejony, i szwankuje w środku coś, mam na niego gwarancje . Czy bez problemu go przyjmą ?Ponieważ mogą mieć problem z rozmontowaniem go bo jak pisałem jest sklejany ;c

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Podczas wybierania sposobu sterowania przed meczem przyciskiem select zmienia się ustawienie przycisków. Nie wiem czy na ps3 jest tak jak na pc ale możesz spróbować.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety, nie mam czegoś takiego ;c Nawet jak zmieniam ustawienia na własne w fife to błąd nadal występuje ;c

Pomogłem ?! Daj lajka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...