Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sharkbot 3.0 By D4.ny

Wloowens

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zostałem okradziony z 5 małży, prawdopodobnie przez Sharkbota 3.0 by D4.Ny !!!

3 godziny łowiłem, zdobyłem 5 małży. Gadałem w metinie (na szepcie) i wywaliło mnie z błędem, w którym były same pytajniki.

Stało się to któryś raz ale wcześniej nie zauważyłem zniknięcia małży ( być może nie były, zniknęły i o tym nie wiedziałem ).

Jestem ogromnie wk.... przepraszam za słownictwo. Piszę, ponieważ kolega powiedział, że jak napiszę do supportu to mogą sprawdzić po ilu sek wyciągałem wędke, a jak zobaczą, że za każdym razem było to 2.650sek to kapną się, że to fishbot i dostanę bana.

Piszę tu ponieważ chcę was ostrzec i to wyjaśnić.

Aha, małże zostały zastąpione farbkami... Bota ściągnąłem z tego forum z spisu hacków.

Opublikowano

Omfg... Mam inne konto o nazwie Wloowka, ale dostałem ostrzeżenie i nie mogłem pisać postów, dlatego zrobiłem to konto żeby napisać.

Opublikowano

Wiem wiem, właśnie zauważyłem chciałem ściągać. Ale czy nie miał ktoś takiego problemu ? Od pół godziny jestem wściekły i nic nie mogę z tym zrobić.

@ PS

Skan bota :

http://www.virustotal.com/pl/analisis/0deac28bfa514fe457e8dce4c9c4e8ccce419f2a66eed2834cdde26f1d5fb4f0-1264962537

Żeby UZieLL się nie czepiał od razu mówię, że cały katalog spakowałem 7zipem i go zeskanowałem.

Więc nie wiem, czy to błąd czy twórca coś 'dodał' :/

Opublikowano

Niemiec czy tam Wloch zrobil sharkbota i mu tak straszliwi zalezy zeby miec 5 malzy na jakims tam gownianym serwie na Pl'u?

Zastanow sie...

Opublikowano

Już się wyżaliłeś? 3/4 kradzieży wynika z winy właścicieli konta, "Polak mądry po szkodzie". Tyle na ten temat, zamykam.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...