Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hasło itp

Ed Dog

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

nie grałem w CA od jakiś 5 miesięcy (zrobiłem sobie przerwę) i teraz mam problem. Kazali nam wszystkim zmienić hasła itp, a ja zostałem w czarnej dupie i nie mogę zmienić bo nie znam emaila daty itp. Znacie może jakieś sposoby, żeby je odzyskać ? :)

Czy ew muszę napisać do supportu o te dane ? Pewnie będą chcieli ss z konta problem jest taki, że nie mam bo reinstall kompa na 8 robiłem...

Pozdr,

Ed Dog.

Opublikowano

Będą chcieli skan dowodu osobistego, na którym jest takie samo imię i nazwisko jak w danych do konta.

1375735056-U683421.png

Opublikowano

Będą chcieli skan dowodu osobistego, na którym jest takie samo imię i nazwisko jak w danych do konta.

Co ma dowód osobisty do konta? Na pewno nikt z supportu by nie prosił o takie dane.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

napisałem już dziękuje ^^ czekam ponownie na e mail zwrotny :P

w tedy źle pisałem :).

a możesz się dowiedzieć gdzie dokładnie ? :)

problem też jest taki, że nie zobaczę bo najpierw muszę dowiedzieć o danych, żeby wgl się zalogować ^^.

Pozdro, EdDog

Opublikowano

Co ma dowód osobisty do konta? Na pewno nikt z supportu by nie prosił o takie dane.

Proszą o dowód, sam im musiałem zeskanować

Opublikowano

Ed dog - też mam ten problem, ale zobacz to (no chyba nie) <- o co chodzi Piecu? Bo nie kumam, czemu usunąłeś tego linka.
Sam zaraz sprawdzę i napiszę, czy działa. :)

działa. Już wiem jakiego maila miałem ! :D A z hasłem to nei problem, jakoś zgadnę :P

10 sekund roboty w chrome. :)

6cluij.gif

Opublikowano

I co, odpisali Ci już wkońcu na tym supporcie?

Opublikowano

Nie.

Po co mi daja formularz do wypełnienia z danymi zeby qyslac pytanie do support skoro ich nie pamiętam !!

Opublikowano

Nie.

Po co mi daja formularz do wypełnienia z danymi zeby qyslac pytanie do support skoro ich nie pamiętam !!

Podaj swoje dane, niekoniecznie one muszą być takie same jak Ty tam podałeś podczas rejestracji, to tak jakby autoryzacja czy Ty ich w bambuko nie robisz.

Tu jest screen tej rozmowy:

rs-uwanhrieqdmfozvsgivu.jpg

Jak widać w danych miałem Jan Kowalski, a przy robieniu ticketa podałem swoje prawdziwe dane imię, nazwisko, data urodzenia czyli Mateusz itd. I otrzymałem to co chciałem.

Opublikowano

Ja napisałem do nich mejla około 10 dni temu do dziś nie odpisali czego może to być powodem ?

Czekaj cierpliwie, teraz napewno mają bardzo dużo zgłoszeń, musisz czekać nie ma innej opcji.

Opublikowano

Zaraz po tym poście napisałem po raz drugi email o tej samej treści i odrazu dostałem odpowiedz z danymi,jednak można polegać na tym supporcie

A tak pytanie nie do tematu ile warte jest konto Col 2/3 Prawie 3 Full speed perm ak74m gietke l9 ak 47 g18 cobra 10 k gp grade silver i dużo rzeczy w inboxie ?

Opublikowano

Zaraz po tym poście napisałem po raz drugi email o tej samej treści i odrazu dostałem odpowiedz z danymi,jednak można polegać na tym supporcie

A tak pytanie nie do tematu ile warte jest konto Col 2/3 Prawie 3 Full speed perm ak74m gietke l9 ak 47 g18 cobra 10 k gp grade silver i dużo rzeczy w inboxie ?

Fajnie ;) Na przyszłość takie pytania zadawaj w odpowiednim temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/489548-i-wycena-kont/page-49

Permy to głównie masz za gp, ale full speed, cobra droga nie jest, ale ranga + i zależy co tam masz w inboxie, ok. ponad 250zł myślę.

Opublikowano

I gdzie takie coś można sprzedać ?

Na allegro wystaw aukcję/licytację, na ebayu, albo popytaj też wśród znajomych, tylko uważaj na oszustów.

Opublikowano

wszystko fajnie nawet mam już e maila dzięki pomocy przemo450654, ale e-mail weryfikujący nie che przychodzić, a klikałem miliony razy :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...