Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Prezent

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam 50 PaySafeCard i nie wiem co kupić. Mam 4 postacie ( bojowiec= Nosferatu , recon=93R , medic=93R oraz mechanik=?). Więc tak planuje kupić Nosferatu lub 93R dla mechola i nie wiem co wybrać , co jest lepsze dla mechanika?

Opublikowano

Nwm jak dla mnie pistolet dla mecha to zbędny bajer, bo na bliskie ma najlepsze bronie.

Ale szczerze Nosfer się nie opłaca, bo to reskin Scattera, a 93r nie kupisz w sklepie, więc chyba wiesz co zrobić :D

436951440626370320491.png

Opublikowano

Wez 93r bo za nosferatu mozna zlapac bana za wysoką celność

Pieprzysz pan głupoty.

Za różne rzeczy się tu dostawało bana, ale nie za nosfera :D

Poza tym musiałbyś chyba z 2k killów nabić z niego, aby coś to zmieniło.

Opublikowano

Pieprzysz pan głupoty.

Za różne rzeczy się tu dostawało bana, ale nie za nosfera :D

Poza tym musiałbyś chyba z 2k killów nabić z niego, aby coś to zmieniło.

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1382776945-U989331.jpg

Screen tego gracza co dostal bana za nosferatu:) nawet pisal na forum za co ban -3 czy 4 strona

Opublikowano

Nosfera ani 93r raczej sie nie opłaci na mecha.Możesz kupić fundsy za 30k i dostajesz fajnego gifta :) Tylko ma on mało ammo więc bardziej opłacało by się na szturma ;) Ja aktualnie na mechu nic nie mam z giftów ale planuje dać nosferatu tak do zabawy :D

xxx

Opublikowano

Mechanik 93R, obrzyn jest według mnie słaby, zasięg 5 metrów, reload trwający wieki i jedynie 2 ammo co w przypadku gdy trzeba załatwić 2 powoduje czekanie na respawn

93R za to ma dużo ammo, dmg na bliski dystans i szybkostrzelność

LOL

Opublikowano

To nie jest żaden powód do bana, piszesz apelacje i jesteś wolny, sam mam scattera i wiem o co chodzi :P

Jak by strona BL dzialala to bym dal linka gdzie koles sie droczyl kilka dni , robil filmiki by dostac Unbana

a za kilka dni znowu go zglaszaja czy to sie oplaca ? wydac kase i by grac na serwerach gdzie nie ma BL-PB itd razem z reszta dzieci na wspomagaczach

Opublikowano

Ale to trzeba być debilem za przeproszeniem, żeby nawalać w auta z tego...

Ja mam 55% celności na scatterze, bo więcej się nie da, jak to wywala ammo na wszystkie strony :P

Opublikowano

i 2,8k kili z noża...

Wgl jakim prawem można mieć 126%?

To nie jest Rosja, jak strzelisz 10 pocisków i wszystkimi trafisz, to masz 100% celności, no chyba że wbija się w grupki ludzi i zabija za 1 strzałem 3 osoby...

Opublikowano

Ale jak by ktoś go zgłosił to by dostał bana napewno :p

W t4g jakieś dzieciaki no-skill i czasem banują kogoś, kto ma staty ponad norme ale nie uwzględniają skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...