Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL - nie działające skrypty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z BoL'em. Otóż nie działają mi custom sctipty. BoL się uruchamia, podczas gry pokazuję się informacją, ale z zaznaczonych opcji działa tylko ZooM Hack. Dodałem Sida's Auto Carry do lecz nie pojawia się żadna informacja w grze czy on działa czy nie. Gdy wciskam przyciski funkcyjne, X C V nic się nie dzieje. ASHE bo na niej testowałem nie reaguję. Otwierają się jedynie okienka przypisane standardowo do przycisków w grze. Tutaj jest niby informacja jak używać http://botoflegends.com/forum/topic/1456-script-sidas-auto-carry-revamped/?p=82085 lecz nic z tego nie rozumiem. Jak mam niby otworzyć to menu? Poprzez Shift nie działa. Nie mam takich kolorów w grze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dodałem jeszcze XT002-HUD, kiedy wcisnę F9 dookoła ekranu pojawia się czerwona ramka ale nic więcej się nie dzieje. Dalej przytrzymuje shift i żadne menu się nie pojawia.

Opublikowano

Ok, tyle że żaden nie działał przed F9. Napisałem że jedyna reakcją jaka się pojawią to po wciśnięciu F9. Wciskałem shift lewy, później prawy, później wszystkie przyciski, 0 reakcji. Instalowałem BoL jeszcze raz, pobierałem ponownie skrypty. Dodawałem je bezpośrednio do katalogu Scrpits, dodawałem też poprzez dodaj nowy. Żaden nie działa. Żaden nie reaguję. Jedynie standardowy ZoomHack działa ok.

Opublikowano

Dodałem Glory Ryze, również nie działa. Ryze nie reaguję na żaden przycisk. Mam ustawienia klawiszy standardowe w grze. Czy powinienem zmienić na jakieś specjalne?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podpinam się do tematu. Mam tak samo. Za każdym razem gdy dodaje jakiegokolwiek skrypta to nie reaguje, nic się nie dzieje w grze. Jedyne jakie działają to na katarine combo i leblance.

Opublikowano

to może powiesz jakie trzeba, bo przy skryptach nic nie jest podane odnośnie tego :) ( w temacie skąd pobieram skrypt )

Może podasz nazwy skryptów, których używasz ? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...