Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pewna dziewczyna

ItsTamten

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że jeśli dążycie do poważnego związku to samo z siebie wyjdzie ale musicie się postarać. O chodzenie to się pytało w podstawówce. Jeśli będziesz pewien to powiedz jej, że ją kochasz. Tylko nie rób tego za szybko bo możesz ją zranić, albo przestraszyć.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Proponuje samemu zadecydować a nie pytać się na forum, gdzie jak wiadomo większość to jeszcze niedojrzałe gimbusy :3. Według mnie nie ma sensu się śpieszyć i od razu wyznawać jej miłość, jak czuje to samo to na pewno się jakoś ułoży ^^.

Opublikowano

Chodzi mi w tym wszystkim o to, że nie wiem kiedy jest ten odpowiedni moment aby to powiedzieć. Wyszeptać jej to jak się będziemy przytulać, czy podczas filmu spojrzeć prosto w oczy i jej to powiedzieć, albo może jak razem siedzimy i jest ta cisza, wtedy przerwać ją i powiedziec jej jak bardzo mi się podoba, oraz że ją bardzo lubie? I tutaj następne pytanie, uzyc słów że ją bardzo lubie, czy że ją kocham ?

Opublikowano

Może spróbuj podczas jakiejś szczerej rozmowy, spojrzec jej w oczy. Powiedzieć prawdę jak jest i zapytać czy chciałaby by było między wami coś więcej tzn. czy zostaniecie parą.

Opublikowano

Ja bym nie pytał o chodzenie, bo przecież jeżeli dojdzie do pocałunków to będzie wiadome, że coś do Ciebie czuje.

Ja bym cieszył się chwilą :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Tak, bo my ci tu pomożemy ^^.

@top

Uważam, że jeśli jesteście przyjaciółmi, to niech tak zostanie. Może kiedyś wydarzy się coś, po którym ona zacznie cie kochać naprawde. Zaczekaj trochę, jeśli jej odrazu powiesz,to wystraszysz ją. Chociaż kiedy poczujesz, że ona np. przytula cie mocniej, chodzi z tb wszędzie, ciągle się uśmiecha do cb, to może to są jakieś znaki od niej.

Tak wiem ludziki, specjalistą nie jestem :P.

Opublikowano

może lepiej narazie byłoby poprosić tylko o chodzenie...

Chodzić to możesz sobie do sklepu po bułki... Z kimś się jest...

Powiem Ci że też mam taką znajomą, z którą mogę robić dosłownie wszystko, ale wiem że ona nie nadaje się do jakiegokolwiek związku, więc nie warto nawet się "przyzwyczajać". Jeżeli coś do niej czujesz, i myślisz że coś z tego może być, to po prostu powiedz jej, że nie chcesz być tylko jej przyjacielem, a czymś więcej.

Po prostu mów, nic więcej nie zrobisz.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Admin Cienia
Opublikowano

Spytaj się czy chce z tobą chodzić, jeśli mówisz że przyjaciółka to możesz też się spytać czy zostanie twoją dziewczyną. ;]

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Też miałem podobną sytuację, powiedziałem jej wszystko szczerze, że nie potrafię być dla niej tylko przyjacielem i się zgodziła być ze mną.

Czarna magia?

graphic.png

Opublikowano

Hmm... mi się wydaje, że takie pytanie "chcesz ze mną chodzić?" to jest po prostu przypał. Jeżeli widzisz, że coś między Wami się tworzy (a uwierz mi, że to widać) to po prostu porozmawiaj z nią szczerze o tym, jak odbierasz Waszą znajomość, czego byś oczekiwał i zapytaj, czy ona Cię postrzega tak samo. Powiedz jej, że jest Ci bliska, że ją cenisz i chciałbyś stworzyć coś więcej niż przyjaźń. Później pozostaje Ci czekać na jej reakcję. Jeżeli ona wyrazi aprobatę to chyba wszystko będzie jasne. Jeśli nie to pozostanie Ci być dla niej przyjacielem. ;) Proste. Nie wmawiajcie mi nawet, że to jest coś trudnego, bo jak się chce i jak jest się pewnym swoich uczuć to nie jest wcale ciężko o to walczyć. ;)

Opublikowano

Okej, dzięki za wypowiedzenie się, w sumie to teraz aż mi się głupio patrzy na ten temat, co człowiek potrafi wymyśleć w nocy >.< Temat raczej do zamknięcia, dzięki wszyskim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...