Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Xperia M czy L?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ŻADNA.

jak już to jakiś Samsung :)))) jak uderzasz w xperie to minimum Z/Z1/ZUltra bo inne są konkretnym gównem xD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

@up, nie, nie wszystkie są gównem, a rynek nie ogranicza się do Samsunga, po za tym pytanie jest jasno postawione.

Te telefony się prawie nie różnią. L'ka jest w kilku aspektach lepsza od M więc parametrami L>M, chyba że chcesz zainstalować kartę pamięci 64GB:] Ja osobiście wybrałbym L'ke.

Opublikowano

ŻADNA.

jak już to jakiś Samsung :)))) jak uderzasz w xperie to minimum Z/Z1/ZUltra bo inne są konkretnym gównem xD

Jest jeszcze aspekt cenowy. Nie każdego stać na tego typu telefon, a co do telefonów z wyższej półki ( Nie jestem fanboyem hTC ale posiadam go i z całą pewnością mogę stwierdzić, że nikt nie będzie z niego zawiedziony ) to najlepszym wyborem będzie hTC One.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jest jeszcze aspekt cenowy. Nie każdego stać na tego typu telefon, a co do telefonów z wyższej półki ( Nie jestem fanboyem hTC ale posiadam go i z całą pewnością mogę stwierdzić, że nikt nie będzie z niego zawiedziony ) to najlepszym wyborem będzie hTC One.

no dobra okej ale szczerze Xperia to jest gówno, aspekt cenowy askpetem cenowym, za cene M - L można dostać jakiegoś samsunga czy dobrego HTC nie wiem, Samsung poza Apple jest liderem rynku no i na te telefony wychodzi sporo modów i wgl są one dobrze w miare zrobione (chuj że niektóre sa z plastiku np) ale są o wiele lepsze i nie mają problemów z baterią jak np xperia która na 3g i siedzeniu na fejsbuku co minute zżera 1% no to sory

L ma chyba aparat 8mpx a M 5mpx więc, a 5mpx od Sony to jest serio jakieś gówno xD, jeśli już to L będzie lepszym wyborem.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej powiedział, na 3G 1 minuta to 1% baterii, mam L'ke i nie moge jej polecic.

Ma naprawde słabą baterie, kilka godzin intensywnego użytkowania (to jakaś kpina chyba -,-), nie jest zbyt płynna np. na pulpitach, ma okropny ekran, rozdzielczość etc. Aparat to tragedia, w dzień na dworze można ładne zdjecia zrobić ale nawet w świetnym oświetleniu w pomieszczeniach jest mnóstwo szumu. Przycisk aparatu chodzi ciężko i zdjęcia są przez to poruszone wiec jest bezuzyteczny jak dla mnie. Jedyne dobre cechy to design który mi sie bardzo podoba, fajny gumowany plastik z tylu i ksztalt sprawiaja ze telefon dobrze lezy w dloni, i dosc dobre głosniki. Telefon fajnie na nich gra jak i na sluchawkach.

Pierwsza dobra Xperia to SP a i tak nie wiem jak jest tam z baterią.

Za tą cenę lepiej kupić Htc One S z520e.

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej powiedział, na 3G 1 minuta to 1% baterii, mam L'ke i nie moge jej polecic.

Ma naprawde słabą baterie, kilka godzin intensywnego użytkowania (to jakaś kpina chyba -,-), nie jest zbyt płynna np. na pulpitach, ma okropny ekran, rozdzielczość etc. Aparat to tragedia, w dzień na dworze można ładne zdjecia zrobić ale nawet w świetnym oświetleniu w pomieszczeniach jest mnóstwo szumu. Przycisk aparatu chodzi ciężko i zdjęcia są przez to poruszone wiec jest bezuzyteczny jak dla mnie. Jedyne dobre cechy to design który mi sie bardzo podoba, fajny gumowany plastik z tylu i ksztalt sprawiaja ze telefon dobrze lezy w dloni, i dosc dobre głosniki. Telefon fajnie na nich gra jak i na sluchawkach.

Pierwsza dobra Xperia to SP a i tak nie wiem jak jest tam z baterią.

Za tą cenę lepiej kupić Htc One S z520e.

taa... ja (NIESTETY) posiadając Xperie T miałem podobne odczucia i wgl ;] ja głupiutki po zabawie w sklepie zdecydowałem się na kupno tego gówna, a jak z 90% baterii na 76% mi wskoczyło od tak to się zesrałem.....

Xperia SP? wątpie, żeby była pierwszą dobrą... aczkolwiek w takim przedziale cenowym to moze tak, chyba ma LTE, bawiłem sie nią i dość płynnie chodzila, miło się ją trzyma w dłoni.

Z-Z1-Z Ultra <- to są może dobre xperie :P

Opublikowano

Tutaj bardziej zalezy to od gustu, ja wole Soniaki bo po prostu bardziej podoba mi sie nakładka.. Brat ma SGS 2 i szczerze mówiąc, dupy nie urywa, bardzo podobna wydajność w normalnym użytkowaniu jak w L'ce, w grach Sony wypada nawet lepiej. SGS 2 to już stary telefon, nie będzie aktualizowany, a L ma dostać Andka 4.2 na początku 2014 a moze nawet 4.3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...