Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co lepsze Porsche czy Ford Mustang ?

kamilbalin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co lepsze Porsche 911 GT2 czy Ford Mustang Boss 302'12

Witam mam problem otóż bym chciał sobie kupić najlepsze auto jak narazie moją uwagę przyciongnoł Ford Mustang Boss 302'12 i Porsche 911 GT2 ponieważ Porsche jest chwalone na necie a Mustang ma lepsze przyśpieszenie , prędkość i prowadzenie. Byście mi pomogli wybrać też możęcie doradzać co mogę kupić nie ważna jest cena tylko ważne , żeby był szybki i dobrze się prowadził.

Opublikowano

Statystykami w grze się nie sugeruj, są one nie proporcjonalne do osiągów samochodu.

Polecam Porsche GT2, w klasie A jest najlepsze na wyścigi.

Bardzo dobre: przyśpieszenie, prowadzenie, przyczepność, Vmax.

Opublikowano

Mustanga trzeba ogarnąć,ponieważ ja mam takiego - do wyścigów jak i na policje ;p na policje bardzo dobrze się sprawuje,ciężki etc. Ale strasznie nim rzuca,więc na wyścigi się nie nadaje,no chyba że ogarniesz go ;p Lecz polecam Porsche ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Nie ma co porównywać tych aut w jednej konkurencji, ponieważ każde z nich ma całkiem inne przeznaczenie.

Porsche - wyścigi - dlatego, że ma bdb przyspieszenie, prędkość maksymalną, nitro i ładnie skręca

Mustang - pościgi i ucieczki drużynowe - dlatego, że ma dużą masę i fajnie przyspiesza, do tego jak mu się włoży skill na masę pojazdu to... ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ale mustang wygląda pięknie porsche ? jak pół dupy za krzaka nie zawsze są najważniejsze osiągi lecz frajda z jazdy

Autor pyta co jest lepsze, co lepiej się sprawdzi na wyścigach ;)

A co do wyglądu, to jak ma się już czołowe auta, można skupić się na całej reszcie (na kupowaniu wszystkiego, co nam się podoba).

Drugą sprawą jest to, że o gustach się nie dyskutuje, jednemu podoba się porsche a innemu mustang ;)

HB5fLf7.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...