Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacja Luncher'a - Pobieranie/Patchowanie gry

ara9al

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pewien problem z tą jakże zacną grą w którą usilnie próbuję zagrać od 3 dni ale mi Aplikacja Luncher nie pozwala na to.

Dlaczego?

• Długie sprawdzanie Pobierania
  • Wieczne Patch'owanie gry. (Zawiesza się i dupa z instalacji Patch'a)
  • Zamulanie się Luncher'a (Jakkolwiek to wygląda to Luncher potrafi sie zamulić i po kilkunastu minutach odmulić i zacząć patch'ować)

Jaki mam system?

Hmmm... MS Windows 8

Jaki system plików?

Oczywiście że x86 czyli 32 bit bo jaki by inaczej na niestabilną 8-kę? Jeszcze bardziej nie stabilne 64 bit?

Proszę o jakąś pomoc bo gra jest naprawdę kusząca i ta produkcja mnie interesuje, ale nie mogę oczywiście w normalny sposób zagrać bo pewnie coś koliduje z 32 bitowym Widows'em 8-ką...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

może to być przez twój system no albo nie pozwalasz dokończyć ? mi cały dzień sciągało pachowało :D chyba z 7 godzin zostawiłem i sie robiło ;P

na ile godzin zostawiałeś ?

Opublikowano

raz na ponad 24h a teraz zawiesza się na około 65% przy Patch progres.

mmxdgNa.png

@Edit

Nie no mam taki sam progres od 4 godzin i nic kompletnie się nie zmieniło ani nie zmienia.

Coś musi być nie tak... Kurcze no bardzo bym chciał zagrać w tą grę a z tego co wiem ma ona rozmiar ponad 25GB i nie wrzucę tego na FAT32 nawet 32 GB'owy bo limit do 4 GB jeden przesył...

Kurczę no...

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

OK Cierpliwość popłaca, Gra działa jedynym moim problemem jest to że chyba są zajęte wszystkie nazwy postaci jakie wpisuje bo coś nie chce stworzyć mi postaci, daję OK i nic ani nie znika "okienko" ani nie mogę dać zakończ.

76561198125051086.png

Rekrut
Opublikowano

Jak dla mnie to juz przegiecie na calej lini . Łacznie z tego co mi pokazuje licznik sciaganych danych pobrało juz 60 gb i nadal path pobiera jeden za drugim tak od 12h przy 50 mbits poczekam do wieczorka jak nie sciagnie skasuje bo szkoda marnowac czas i zwalac łacze

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Mam podobny problem. Zawiesza mi się na 82%. Prędkość pobierania się nie zmienia i ilość% też nie. Stoi w miejscu po prostu i tak od 1.5h.. 

Pozostaje mi tylko cierpliwie czekać ?

Opublikowano

Wtedy patchuje mi się od nowa. Tak powinno być ?

Mój kolega ma ten sam problem tylko, że mu stanęło na 96%..

Pomoże ktoś? Chcemy sobie pobrać :c

xxx
Opublikowano

Jeżeli przerwiesz ściąganie 2-3 razy to mogą błędy wystąpić i nie wiem jak w ten sposób tobie pomóc ! 

Najlepiej ściągnąć od nowa i zostawić na noc niech się ściąga spokojnie ! 

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

Dołączam się do pytania o te całe patchowanie ... Przy 65% jest zamuła i dalej nie idzie :/ Dodam , że zostawiałem by się patchował na długi okres czasu , ale to nie pomogło ;/ Ponownie uruchomienie launchera również .

Opublikowano

Ja mam jeszcze gorzej bo mam dysk podzielony na 3 partycje po 48,8 GB i brakuje mi kilka giga do pełnej instalacji. Nie mam pojęcia co zrobić :/ Najprawdopodobniej będę musiał postawić odnowa system i zrobić 2 partycje, żeby gra mogła mi się do końca wypakować i zainstalować. Zupełnie nie pomyśleli z tym luncherem :P

Opublikowano

Ja mam jeszcze gorzej bo mam dysk podzielony na 3 partycje po 48,8 GB i brakuje mi kilka giga do pełnej instalacji. Nie mam pojęcia co zrobić :/ Najprawdopodobniej będę musiał postawić odnowa system i zrobić 2 partycje, żeby gra mogła mi się do końca wypakować i zainstalować. Zupełnie nie pomyśleli z tym luncherem :P

Użyj narzędzia do łączenia partycji, jest wbudowany w Windows.

Na Windows 7 - Menu Start » PPM nad pozycją Miejsca [Komputer, przeglądarka plików] i wywołaj menu kontekstowe » Zarządzaj.

Po lewej stronie znajdź Zarządzanie dyskami, możesz też wyszukać. W przypadku Windows 8 Start » Zacznij wpisywać Zarządzanie i wybierz Zarządzanie komputerem, lub wpisz w panelu Sterowania frazę "Utwórz" i wybierz Utwórz i sformatuj partycje dysku twardego.

A do pozostałych: poczekajcie troszkę, ja ściągałem aż 3 dni i to nie stale, proponuje zostawić na 48h w tle i niech sobie pracuje. A i nie wyłączajcie Luncher'a jak uruchomicie grę, Luncher odpowiada za Logowanie.

76561198125051086.png

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam to samo pobieram już 3 raz chyba dziś najpierw szło po 1.5 ok może być ale wolno :C zrobiło się. Potem od 0% znowy szło po 12.5-13 mb/s Tak jak powinno być doszło do 100% i zacieło jeszcze raz od 0% tera leci po 2-3 mb/s jak to dojdzie do 100% i nie działa pier***e to! Wytłumaczy mi ktoś co z tym nie tak?

Opublikowano

@krycha3122

Mam to samo pobieram już 3 raz chyba dziś najpierw szło po 1.5 ok może być ale wolno :C zrobiło się. Potem od 0% znowy szło po 12.5-13 mb/s Tak jak powinno być doszło do 100% i zacieło jeszcze raz od 0% tera leci po 2-3 mb/s jak to dojdzie do 100% i nie działa pier***e to! Wytłumaczy mi ktoś co z tym nie tak?

Po prostu czekaj aż się wszystko zrobi i tyle - nie ma w tym żadnej filozofii =x

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Opublikowano

Są to

oddzielne patche, dodatkowo po każdym pobraniu musi się zatwierdzić. Więc od 0 do 100% musi przejść kilka razy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie, Wystarczy poczekać trochę, ja poczekałem 10-20 min jak koledzy z góry pisali i się zainstalowało, cierpliwość popłaca :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jeżeli ktoś ma następujacy problem że zatrzymało mu się na 100% pobierania . Należ na launcher-rze pod PLAY przycisnąć settings. Ustawić wszystkie zielone okna i wszędzie dać na maksymalną prędkość pobierania 1000kb , ostatniego nie zmieniać wyjść zatrzymać pobieranie na jakieś 5s i przechodzi do następnego etapu mi zadziałało .

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...