Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Grac czy nie grac? To jest pytanie ;d

Delette

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich i od razu przejdę do sedna sprawy :D

Otóż pewny znajomy zaproponował mi tą grę a ponieważ nie miał ochoty wprowadzić mnie bardziej w świat tej ze "super gry" bo pisał z telefonu to zwracam się do was drodze forumowicze :)

Kto będzie tak miły by w kilku słowach opisać mi na czym ta gra polega ,od czego zacząć i czy wogole warto zaczynać

Z góry dziękuje każdemu kto zechcę podzielić się swoja wiedzą

Opublikowano

Gra jest dosyć podobna do wszystkich gier tego typu jednak jest moim zdaniem jedyna w swoim rodzaju. Zwłaszcza przez to, że jesteśmy jakby nad postacią a nie bardzo oddaleni od niej jak na przykład w innych grach. Głównym celem jest zniszczenie 6 wrogich wież, 3 feniksów i jednego minotaura (w momencie gdy minotaur zostanie zniszczony jedna z drużyn wygrywa, czyli ta która zabiła przeciwnej drużynie minotaura). Do wyboru mamy sporo ''Bogów, bożków'' z różnych kultur i tak dalej. Przykładowo z bardziej znanych: Apollo, Atena, Ra, Afrodyta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...