Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Smieszna optymalizacja combata

Dziocha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż moje specyfikacje PC :

Phenom II x4 840 3,2GHZ

4GB Ram Geil Dual Chanell

Karta 1GB HD 7790

Dysk Segate Barracuda 1TB

Zasilacz Corsair 550W

Ten pc wystarcza aby BF3 Crysis 2 chodził na full ultra grafice a tutaj odpalam combata dam high i nie ma full fps czasami przy strzelaniu czuje dziwne spowolnienia miałem wcześniej karte GT430 palit dysk 250gb i słaby zasilacz i czy wcześniej czy teraz jest to samo. Hmm czy skopana jest tak optymalizacja czy Direcxt 11 przesiadka na 9.0 sam nie wiem ma ktoś tak??

Opublikowano

Ja ostatnio mam tak że czasem gdy ładuje się mapa to po prostu ładuje się w nieskończoność i muszę zabijać proces w menedżerze zadań, i tak się zdarza 2-3 razy dziennie jak gram.

Opublikowano

Ja ostatnio mam tak że czasem gdy ładuje się mapa to po prostu ładuje się w nieskończoność i muszę zabijać proces w menedżerze zadań, i tak się zdarza 2-3 razy dziennie jak gram.

Mam to samo.

Często są takie ściny, ale wtedy cały room ma ją (wiem bo gram z bratem)

Dziocha mam słabszy komputer od ciebie, a nic takiego nie mam. Ani ścin (a jak są to tak jak pisałem u góry), ani spowolnienia przy strzelaniu.

Może masz za dużo procesów? Albo mało miejsca na dysku C?

@edit

Skoro ci chodzą te gry dobrze a CA źle to może folder CA za dużo waży? Tzn masz tam dużo screenshotów i filmików nagranych - nie wiem czy to coś ma do tego tak tylko myślę, zobaczę czy gram na high (ja nie gram to sprawdzę i napisze czy czuje jakąś różnicę)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...