Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakim cudem ukradli mi konto ?

k4sevah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem konto w lolu i pograłem na nim pare dni, a gdy dzisiaj chciałem się zalogować okazło się że ktoś zmienił mi hasło i e- mail... Co moge w tym wypadku zrobić ?!

Opublikowano

Jak kupiłeś to już znamy rozwiązanie:

Wychujał cie sprzedawca, on ma wszystkie dane konta więc zapewne napisał do supportu a ty nie masz żadnych dowodów że to jest/było twoje konto.

Thats why kids u dont buy lol accounts.

Opublikowano

Niestety nie możesz nic zrobić.

Widocznie trafiłeś na oszusta, pewnie napisał do supportu, że został shakowany, podał różne dane, i mu zwrócili konto.

Wystaw negatywa, konta nie odzyskasz.

Możesz również spróbować napisać do supportu, że ten użytkownik handlował kontem, dać linka do aukcji na allegro, może to coś da, i dostanie za to bana.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Napisz do allegro że sprzedawca cie wychujał.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

No to chopie masz lipe mój znajomy kupywał konto ale sprzedawca napisał do supportu, że konto zmienia właściciela i potem sprzedający praktycznie nie miał dostępu do konta.

Opublikowano

Napisz do allegro że sprzedawca cie wychujał.

Z tego co słyszałem, Allegro może wnieść oskarżenie do sądu, a to z kolei idzie w kierunku RIOT'u. Może szansę jakąś ma na potwierdzenie. Jak ma potwierdzenie zakupu itp, to może coś zdziała :)

8372383248.png
Opublikowano

Z tego co słyszałem, Allegro może wnieść oskarżenie do sądu, a to z kolei idzie w kierunku RIOT'u. Może szansę jakąś ma na potwierdzenie. Jak ma potwierdzenie zakupu itp, to może coś zdziała :)

Nie, Riot zakazuję sprzedaży/kupna kont więc jak pójdzie z tym do sądu to jeszcze sam sobie biedy narobi.

Jeżeli to było allegro/ebay etc napisz do supportu że ten i ten użytkownik (podaj link aukcji) handluje kontem i go zbanują, tyle możesz zrobić.

Opublikowano

Nie, Riot zakazuję sprzedaży/kupna kont więc jak pójdzie z tym do sądu to jeszcze sam sobie biedy narobi.

Jeżeli to było allegro/ebay etc napisz do supportu że ten i ten użytkownik (podaj link aukcji) handluje kontem i go zbanują, tyle możesz zrobić.

jeżeli kupił na allegro, o może coś z tym zrobić ponieważ został oszukany, na pięniadze, a nie ze zlamal ich regulamin. Gdziek upiles te konto

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Na przyszłość nigdy nie kupuj kont z allegro,mało razy się zdarza żeby sprzedający nie oszukiwali,tak już jest,on zna wszystkie dane do konta(5 pierwszych znajomych,champ.),ładnie poprosił,przedstawił problem i ty konta nie masz... :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...