Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osobno obraz i osobno dźwięk [ PYTANIE ]

maciej12203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Nie będę się tutaj za dużo rozpisywał po prostu powiem swoje ... a więc czy jest możliwość oddzielenia ścieżki dźwiękowej od obrazu z gry np. w programie Action ... chodzi mu tutaj o to żeby były dwa osobne pliki jak nagram . Audio i obraz bo tak to nagrywa się wszystko w jednym pliku .
Chciałbym tak zrobić po to żeby użyć efektu Audio Duck w AudaCity ale nie wiem jak odzielić i uzyskać tą ścieżkę dźwiękową z gry ( Jest ona potrzebna żeby użyć efektu w AudaCity ) . Oglądałem masę poradników i nie znalazłem żadnych który rozwiązywały by mój problem :/

Myślę , że pomożecie !

Dziękuję i pozdrawiam! :)

Opublikowano

W action masz możliwość osobnego nagrywania dźwięku z mikrofonu. Jest to 2 opcja od lewej, zaraz przy nagrywaniu obrazu

Opublikowano

nagrywaj dźwięk w audacity, a obraz w action

Nie ma to jak zrobić debilizm na pełnej piździe, przecież Action ma możliwość oddzielenia ścieżki dźwiękowej... Współczuje tym którzy tak robią, bo to jest strata czasu, jeszcze trzeba to synchronizować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...