Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dostane

Amstaf123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak mam napisać mniej więcej bo z anglika to ja nejlepszy nie jestem a u polskiego suppa odpisuja po miesiącu xD

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Musisz im trochę "posłodzić" żeby zobaczyli, że ci na tych rp naprawdę zależy najlepiej jak konto będzie miało czystą historię (raporty/bany/etc)

Opublikowano

A jak mam napisać mniej więcej bo z anglika to ja nejlepszy nie jestem a u polskiego suppa odpisuja po miesiącu xD

Pomogę. :)

Twój adres email: Wpisz tutaj swój adres, taki na jakim zostało utworzone konto z LoL'a

Temat: I need some RP

Opis:

Hello my dear!
I come to you with the request to add me some RP precisely 25
What specifically do I need? Already I say:
WPISZ TUTAJ NAZWĘ SKINA ORAZ CENĘ ( SKIN - CENA )
It is in my opinion the best thing I like it! So just hold more such skins. I am very interested in this skin, I am not enough of RP and I can no longer add up.
I'm sending you here ...... I hope that you will like and you add me to the RP! It would be my pleasure, especially when slowly coming holidays, and I am with you all the time active!
In annex I give you wpisz tutaj co chcesz im dać (TEKST/ZDJECIE LUB COŚ ZWIĄZANEGO Z LOLEM):
Your best summoner!

Nazwa użytkownika: Nazwa użytkownika podczas logowania się do LoL'a na swoje konto

Nazwa przywoływacza: Twój nick w grze

Region: Tutaj gdzie grasz

Język: Angielski/English

Kategoria: Billing i sklep > zwroty

Udowodnij, że jesteś człowiekiem: Przepisz kod.

Załączniki: W załączniku wyślij im coś związanego z LoL'em.

Przeważnie odpowiedź z angielskiego supportu trwa do 24h, w godzinach szczytu gdzie zgłoszeń może być tysiące do 5 dni roboczych.

8372383248.png
Opublikowano

Pozwolę sobie poprawić opis LeeSinor'a.

Hey!

I'm writing to You, because I need some RP. Exactly 25.

I wanted to buy <postać i nazwa skina>. I am really interested with that skin. It really suits <nazwa postaci>.

I also have something for You: <obrazek albo coś innego>. Thanks in advance.

Best regards, <imię>

g2cXXGD.png

Opublikowano

ehh... Tłumaczenie wszystko. Nie łatwiej napisać do polskiego supportu który TAK SAMO JAK ANGIELSKI ODPOWIADA PO KILKU H!?

To już zależy kto jakie ma szczęście do supportów. Niekiedy odpowiedź od polskiego supportu dostałem po 5 minutach.

Osobiście polecam polskiego, łatwa komunikacja, lecz minusem może być tutaj czas. No ale - jak kto woli, do niczego nie zmuszamy :).

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...