Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pismo techniczne

NAJEBANY CREW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ołówek twardy najlepiej b lub 2b

Rysuj podziałkę , nie przejmuj się mi też nie wychodzi za dobrze ;/

Ołówki B to są miękkie kolego...

@Topic pisz miękkim ołówkiem i w końcu będziesz szybko pisał, możesz sobie jakieś tekstu przepisywać i będzie lepiej.

Opublikowano

Tak tak pomyłka , Mi w podziałce najlepiej piszę się H , ale to też zależy od Wymiarów siatki pomocniczej i wielkości d . Bo dla d=0.18 nie będzie się rysowało ołówkiem B

Ołówki B to są miękkie kolego...

@Topic pisz miękkim ołówkiem i w końcu będziesz szybko pisał, możesz sobie jakieś tekstu przepisywać i będzie lepiej.

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Im więcej będziesz ćwiczył tym szybciej to opanujesz, nie od razu Kraków zbudowano :3

Opublikowano

Ale ty masz problemy.. Ja też niedawno temu to robiłem i przyłożyłem się.. A tobie to pewnie Minecraft ucieka dlatego chcesz to jak najszybciej zrobić. Zrób to sam, przyłóż się. Jak zrobisz to na szybko to będzie źle, bo to ma być równo - a jak robisz szybko to o równości zapomnij. Chyba, że dasz np. jakiemuś typowi, jakąś kase i Ci zrobi ;) Ale czy warto..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ale ty masz problemy.. Ja też niedawno temu to robiłem i przyłożyłem się.. A tobie to pewnie Minecraft ucieka dlatego chcesz to jak najszybciej zrobić. Zrób to sam, przyłóż się. Jak zrobisz to na szybko to będzie źle, bo to ma być równo - a jak robisz szybko to o równości zapomnij. Chyba, że dasz np. jakiemuś typowi, jakąś kase i Ci zrobi ;) Ale czy warto..

Minecraft? Teraz to dojebałeś po prostu teraz sobie przypomniałem i mam mało czasu żeby zrobić dlatego napisałem że chce szybko zrobić to tyle.

Opublikowano

To rusz dupsko i rób. Masz weekend więc rób, nie wiem na co czekasz. Tylko nie gadaj, że cały dzień masz zajęty....

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...