Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań w sprawie HTC

iCzeres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem dużo o tych pocket PC i mam kilka pytań :

1.Czy opłaca kupic telefon z Windows Phone?

2.Który model HTC wybrac ? Touch2 czy Wildfire (systemowo który lepszy?)

3.Czy musze używac marketu aby pobierac gry na HTC?

Saints Rowsaints_row_3-wide.jpgSaints Row

The Third

Opublikowano

#1. Zależy czego oczekujesz od telefonu. Jeśli chodzi o ilość aplikacji czy gier Android>Windows Phone.

#2. Na dzisiaj nie poleciłbym Ci żadnego z tych telefonów. Bardzo mały ekran, w pierwszym przypadku Android 2.1, w drugim Windows Phone 6.5. Może powiedz ile jesteś w stanie wydać to znajdę Ci coś lepszego.

#3. Tak, można.

Opublikowano

#1. Zależy czego oczekujesz od telefonu. Jeśli chodzi o ilość aplikacji czy gier Android>Windows Phone.

#2. Na dzisiaj nie poleciłbym Ci żadnego z tych telefonów. Bardzo mały ekran, w pierwszym przypadku Android 2.1, w drugim Windows Phone 6.5. Może powiedz ile jesteś w stanie wydać to znajdę Ci coś lepszego.

#3. Tak, można.

Odp na 2. Cena tak do 250 zł max

Saints Rowsaints_row_3-wide.jpgSaints Row

The Third

Opublikowano

W tej cenie raczej nie ma w czym wybierać. Marny Wildfire S od HTC, pierdyliard tysięcy podróbek i trochę używanych Samsungów. W tej cenie możesz poszukać jakiegoś Galaxy Mini - mini, bez 2. Mały ekran, ale dużo customromów. Możesz też kupić używanego Galaxy Mini 2 - sam kupiłem używanego i bardzo sobie chwalę*. Jeśli nie chcesz po tygodniu narzekać na telefon, lepiej uzbieraj chociaż te 500zł i kup coś konkretniejszego.

*chwaliłem do czasu aż zajechałem pamięć wewnętrzną przez zabawe w CWM:D

Opublikowano

Witam słyszałem dużo o tych pocket PC i mam kilka pytań :

1.Czy opłaca kupic telefon z Windows Phone?

2.Który model HTC wybrac ? Touch2 czy Wildfire (systemowo który lepszy?)

3.Czy musze używac marketu aby pobierac gry na HTC?

1. Tak, nowsze telefony na WP są dobre, ale do 250 zł raczej nic z WP nie wyrwiesz.

2. Wildfire S. Kolega wyżej narzeka, ale miałam ten telefon i za te 250 zł to naprawdę dobry telefonik (razem z LG Swift L3).

3. Teraz to już norma w telefonach z Androidem/WP - jest Market Place i Google Play i stamtąd możesz pobierać gry i aplikacje (bezpłatne i płatne). ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...