Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xerath - warto?

xQuazz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy xerath jest dobrym pickiem? Da rade nim wycarrować do golda?

@KUPIŁEM XERATHA PIERWSZA GRA 8/1 <3 MOŻNA ZAMKNĄĆ

Opublikowano

Jak ogarniesz go na taki poziom, aby radzić sobie samemu na counter picki - nie widzę żadnego problemu. Opłaca się go brać, szczególnie na niższe dywizje. Ult+stun - może zdecydować o paru tf'ach ;)

8372383248.png
Opublikowano

Myślałem xerath lub syndra. Co lepsze?

Boje sie ze xerath mi sie znudzi szybko bo jakby nie patrzeć nie jest to postać która posiada rozbudowaną mechanike gry

Opublikowano

Syndra

+ łatwy harras

+ łatwa i szybka farma

+ aoe stun

+ dobre ulty do szybkiego zabicia wrogiego adc

Na xeracie się nie znam zaraz coś znajdę ;x

Opublikowano

Myślałem xerath lub syndra. Co lepsze?

Boje sie ze xerath mi sie znudzi szybko bo jakby nie patrzeć nie jest to postać która posiada rozbudowaną mechanike gry

W takim wypadku Syndra też nie jest głupim rozwiązaniem. Dobry spam z Q, posiada stuna, z ultem potrafi wywalić niezły dmg. Cóż, bez R nie potrafi dużo zdziałać :)

8372383248.png
Opublikowano

Jeśli Xerath, to najlepiej ten po reworku który zapewne będzie jeszcze w tym miesiącu. Jego mechanika zostanie o wiele rozbudowana i ulepszona.

Jeśli chodzi o Syndrę - Chory DMG i Trudna do opanowania mechanika.

Obie postacie są przyjemne i szybko się nie nudzą, jednak jeśli o mnie chodzi to polecam bardziej Xeratha, ze względu na jego snajperską mechaniką i przepiękny ultimate [po reworku] :)

Opublikowano

Ja bym na Twoim miejscu czekał z jego kupnem do reworka. Już niedługo a jak Ci się po reworku nie spodoba to masz lipę...

Radzę czekać

Opublikowano

Mam 2 tygodnie żeby wbić się do golda z s2. Szczerze to nie obchodzi mnie jaki będzie on po reworku szukam czegoś czym dam rade wbić tego golda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...