Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy opłaca się grać Vladimirem ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vladimir jest dobrym championem ,jeśli chodzi o early , zaś słabym w late game

Jak wychodziłem z silver V grałem z takim gościem ,który znajdował się na topie i miazdzyl early przeciwnika , mial o ile pamięam z 10;4.

Osobiście uważam ,że Vladimir jest jedną z słabszych postaci jeśli chodzi o Late , chyba że chcesz pizgać ludzi w early i flamować twój team ,że nie mają dmg.

Link do poradnika po angielsku Vladimira : http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/vladimir-mid-carry-ranked-build-post-nerf-in-depth-89424

Jeśli chcesz skorzystać z poradnika polskiego , skopiuj zawartość wpisów w buildzie i przenieś do Tlumacz Google

Tlumacz Google znajdziemy wpisując fraze ,, tlumacz google '' i klikamy w 1 okienko świecące się na fioletowo.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

A ja polecami to bardzo! Praktycznie dzieki vładkowi i tryndzie wyszedłem z bronza, a później z silvera. Na TOPie ciśnie równo i ludzie maja problem go skontorwać.

Jedyny minus to late, ale bądzmy szczerzy. Gra przeważnie mija jak złożysz ile? 4itemy? a nawet jak się bedzie ciągła to top powinien być na tyle zniszczony, że Team dalej zrobi swoje^^

Trzeba na początku go troche ogarnąć, ale ten spell vamp, łatwy last hit i "plama" robi swoje.

@up. Czemu nie polecasz na soloQ? Właśnie że na soloQ zawaliscie sie nim gra. To nie jest postać, która wymaga jakiejś mega współpracy z np. junglerem czy cos. Q wali, E wali, R wali, W możesz ucieć, albo slowa pocisnąć i tyle.

@aa i bardziej pasuje mi nim gra na TOPie niż na midzie

snikersproject1.png
Opublikowano

Ludzie co wy pierdolicie? Vlad w early jest gownem a odpowiednio zbudowany rozwali kazdego w late. Polecam warto go kupic.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Vlad nadaje się do gry na trzech pozycjach: Solo Top, Mid, Jungla (spotkałem się już z tym ;))

Polecam, sam zamierzam go kupić w niedalekiej przyszłości ze względu na sustain i ten DMG :)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Kazdy placze ze ma slabe early :D po prostu trzeba go ogarnac. Moj bracik czesto gra vladem i nie widze zeby mial jakies problemy na poczatku gry. Spokojnie sobie radzi.

snikersproject1.png
Opublikowano

Up

W early wystarczy grac ostroznie a jego slabe early polega na tym ze ma dlugo cld na q na malych lvlach. Ale kosisz juz na 9 i po kupieniu spell vampa.

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

early ma dobre na niektore postacie (malphite np)

lecz nie jest tak dobry jak bruiserzy na ta mete ,wbije z plamki moze ult i tyle .nie jest mobilny

viable ale nie op

1382822755-U1033021.png

Opublikowano

Ja nie polecam. Słabnie w late a takimi postaciami bez dobrego late nie wycarrujesz.

Nie polecam na soloQ

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To jest Late game champ chłopcze, to wtedy widać jego zajebiste penty 1 vs 5.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Ja tam vladimira polecam, jedna z moich ulubionych championów. Fakt faktem z początku gry na Q trzeba czekać około 9 sec. więc wystarczy grać ostrożnie. Po paru minutach gry, kiedy Q mamy po 5 sec. praktycznie gnieciemy przeciwnika, nie trzeba schodzić z linii, z Q szybko odzyskamy hp + brak many.

82832231014459106085.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...