Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Od Normala do Pretendenta !

Hasty xMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie owijając w bawełnę chciałbym przedstawić wam darmową stronę z buildami na każdego Championa.

http://www.solomid.net/

Można również sprawdzić jakie postaci są w danym tygodni w rotacji i nie tylko.

Tutaj macie buildy graczy od Bronzu do Pretendenta z poza Polski.

Mam nadzieję, że komuś pomogłem.

Pozdrawiam Hasty.

*Jeżeli było, proszę o zamknięcie i wrzucenie do kosza :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Wiesz co.. my chyba wiemy jak budować postacie i sa lepsze strony :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Rozumiem, chciałem jedynie pomóc. Nie każdy to potrafi, więc każda Forma pomocy się przyda.

A korzystać z tego samego buildu przez cały czas to też nie dobrze.

Najlepiej porównywać strony i buildy różnych osób, a nie kierować się cały czas MPC.

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Nikt chyba nie patrzy na buildy z mpc, jeżeli chciałeś wiedzieć, bynajmniej ja tak robię.

Opublikowano

Nikt chyba nie patrzy na buildy z mpc, jeżeli chciałeś wiedzieć, bynajmniej ja tak robię.

To czy ktoś patrzy, czy nie patrzy to już mnie nie obchodzi.

Ja chciałem chodź odrobinę komuś pomóc, ale widać nie pasuję.

Ode mnie to wszystko, dziękuję i pozdrawiam :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Lepsze strony? Lepsze strony niz z solomid ze zrodla probuilds.net gdzie sa tam wstawiane buildy graczy z profesjonalych teamow ktorych pokazuje ich ostatni mecz na soloq i ich buildy razem z masterkami na dana postac:? jest cos lepszego moze mpcforum gdzie ludzie wymyslaja swoje buildy z bronze i wieksza czesc z was wypowiada sie ze sa zajebista a tak naprawde sa chujwe ze japierdole powodzenia w uzywaniu buildow z mobafire i innych stronek z buildami ...

Opublikowano

No nie popisałeś się, jest milion stron z buildami, a kilka lepszych od tej. Już o wiele lepiej na probuilds można tam zobaczyć gry Pros'ów, skill order, runy, masterki, nawet buy order i co najważniejsze całe teamy, wystarczy przeanalizować kto gdzie był, zobaczyć buy order i skill order żeby "nauczyć" się składać buildy. A tak w ogóle to nic w tym trudnego, wystarczy myśleć czego aktualnie potrzebujemy, czego potrzebuje nasz team itd.

Opublikowano

No nie popisałeś się, jest milion stron z buildami, a kilka lepszych od tej. Już o wiele lepiej na probuilds można tam zobaczyć gry Pros'ów, skill order, runy, masterki, nawet buy order i co najważniejsze całe teamy, wystarczy przeanalizować kto gdzie był, zobaczyć buy order i skill order żeby "nauczyć" się składać buildy. A tak w ogóle to nic w tym trudnego, wystarczy myśleć czego aktualnie potrzebujemy, czego potrzebuje nasz team itd.

Popisując się miałeś na myśli, rozpisać się nie wiadomo ile, tylko po to aby wstawić 1 link?. Wybacz, ale ja tak nie robię :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

przeciez jest tam napisane probuilds na stronie solomid ... i czy cos jest lepszego niz zobaczenie np. vladimira opisywanego przez dyrusa jak sie zachowac w danej sytuacji jak countorwac dana postac bo nie wystarczy wbic na stronke i zobaczyc country trzeba wiedzec jak je countrowac

Opublikowano

przeciez jest tam napisane probuilds na stronie solomid ...

Przecież on podał link do solomidu a nie probuilds

Opublikowano

Przecież on podał link do solomidu a nie probuilds

solomid jest sponsorem dla stronki probuilds dla teggo ma to w zakladce wiec nie trzeba podawac linka by widziec ze probuilds jest w zakladkach

Opublikowano

solomid jest sponsorem dla stronki probuilds dla teggo ma to w zakladce wiec nie trzeba podawac linka by widziec ze probuilds jest w zakladkach

Dobra nie spinaj tak, bo se starego wysrasz.

Jakby nie wiadomo co się stało.

Opublikowano

dobrze, że podałeś, bo na pewno nikt tej strony nie znał. *XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD*

Opublikowano

Dziękuje ,że podałeś mi tą strone ,gdyż jestem Coal V i nie wiedziałem ,że istnieją strony o grze League of Legends .

Mam nadzieję ,że odwołają te hejty ,gdy zobaczą jakie są zajebiste buildy na tej stronie , są nawet lepsze od MOBA ,który mi kolega już wyżej proponował

A tak na serio ... WYJDZ CZLOWIEKU NAWET BRONZE V TO WIE

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Każdy ma inne gusta, i każdy preferuje inne buildy. Ja podałem stronę, której sam używam. Ty podałeś stronę, której zapewne ty używasz.

Nie ma co się kłócić, każdy robi co chcę :)

no to po chuj robisz takie tematy tutaj, poza tym zły dział jakby ktoś nie mógł zauważyć.

Takich stron jest setki, i Ci lepsi gracze, albo sami składają buildy, albo wolą obejrzeć lolkina diamentów 1 + na ich itemy, a nie jakieś stronki, gdzie nie zawsze build jest mega OP

( czyt, bronze power ), full ad na nocturnie w jungli :C

Opublikowano

Nigdy się nie składam pod jakiś build. Optymalnie. Tak powinien każdy robić, budujesz się pod gre, nie pod postać..

Opublikowano

Wg. mnie naj. mobafire,każdy ma swój wybrany build-ja i tak zawsze korzystam ze swoich,dostosowywuje się do danych potrzeb(life steal,as,resisty itp.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...