Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zaczac?

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, z kolegami zaczynami w to grac, wszyscy dopiero pobieramy. Kim najlepiej grac? ( tzn najwiekszy fun z gry, latwy exp i dobre pvp) Jakies porady na poczatek?

Opublikowano

Każdy gra jak chce, najlepiej jakby każdy z as grał inną profesją i sie dowiecie od siebie co i jak ;] W pvp powiem Ci tylko tyle że nie profesja sie liczy tylko teamwork.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Zbrojny strażnik i krasnolud to jedno z najlepszych tak mi się wydaje, na pvp tak jak mówiłem teamwork, ja mam łotra który ma najgorszy epicki sprzęt, a i tak mam lepsze staty niż lepsi, na pvp różnie to bywa, większość by Ci zaproponowała łotra (TR) lub maga (CW), ja gram klerykiem (DC) i zazwyczaj 1 na 1 wygrywam.

CW i TR jak Cie dopadną to możesz padnąć, lecz jak wiesz jak unikać ich to zabijesz ich łatwo bo poza dużą siłą mają słaby pancerz..

Opublikowano

Polecać to nie ma co, bo każda postać się specjalizuje czymś innym, naet ta sama profesja może się dużo różnić jeśli ma innaczej rozłożone skille. Ja gram DC i TR, bardzo ciekawie się obydwoma gra, tylko DC z czasem staje się nudny jeśli chodzi o dungeony, bo ciągle leczy, leczy i leczy (oczywiście też walczy, ale dużo dmg wtedy nie nabija), ale za to najbardziej poszukiwany ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...