Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z internetem

MortalChibi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam problem z internetem od Orange. Jakieś 3 miesiące temu kupiłem internet CDMA od nich. Przez cały ten czas miałem serie problemów. Nie mogę zmienić internetu, bo każdy inny dostawca mówi mi, że nie mam jakiegoś kabla, a on mi nie zamontuje.

Podobno miałem 8 GB transferu, jednak dzisiaj się okazało, że jednak mam 5. Dodatkowo, cały czas znikał mi transfer. Nie ma mowy o sąsiedzie, bo zasięg ledwo łapie mi w domu. Transfer odnawia się 24 każdego miesiąca i 2 razy zniknął dzień po dodaniu bez zbyt dużego używania. 3 dni temu kupiłem Szczęśliwe godziny. Ściągnąłem sobie dzisiaj w nocy jakieś 1 GB i okazuje się, że z 5000 MB, które otrzymałem wczoraj zostało 1000. Tak przynajmniej pisało w sms. Gdy zadzwoniłem do biura obsługi powiedzieli mi, że mam jeszcze 2000. Miał ktoś podobne sytuacje ? Wie ktoś co mogę zrobić ?

Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Najlepsze co możesz zrobić to rozwiązać umowę z Orange . korzystałam z ich usług i wszystko co oni oferują jest jedna wielka ściema, transfer przeważnie mi się kończył tydzień przed terminem i mimo że w umowie było napisane ze mogę sobie wykupić dodatkowy transfer to w rzeczewistości takiej możliwości nie było.. Teraz korzystam z Play juz od 2 lat i nie mam żadnych problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...