Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Darmowy serwer

Felcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jaką strone polecacie z darmowym hostingiem serwerów ? Bym grał tylko z kolegą . Ale potrzebuje 100% pewności że to nie oszustwo .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Nie polecam darmowych hostingów, zawsze mają jakiś haczyk. Znajomy miał kiedyś serwer do minecrafta który zamówił na darmowym hostingu, po podaniu danych osobowych przyszedł mu rachunek na 50 zł, niestety musiał zapłacić więc nie daj się na to nabrać. Może i są jakieś uczciwe hostingi lecz oferują 10 - 15 slotów. Wykup sobie serwer na jakimś płatnym hostingu, z tego co słyszałem jest jakiś hosting który oferuje za 5 zł serwer na rok 15 slotowy.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

NIE MA DARMOWYCH hostingow

A właśnie, że są :D

@Topic: Jeżeli chcesz pograć z kolegą to polecam Ci zrobić prywatny serwer na swoim komputerze :D A jeśli chodzi o darmowe hostingi to istnieją takie, ale są one najczęściej zagraniczne :)

Opublikowano

a ja was zaskoczę bo są darmowe serwery na 12h 10 slotów na pukawka.pl możemy zamawiać ile razy chcemy serwer ale jest tylko na 12h, lecz możemy kopiować pliki i gdy serwer straci termin ważności to możemy pliki wgrać te same pliki na nowy serwer ale nie wiem czy tobie by się chciało.

Więc nie mówcie że nie ma darmowych serwerów

Opublikowano

a ja was zaskoczę bo są darmowe serwery na 12h 10 slotów na pukawka.pl możemy zamawiać ile razy chcemy serwer ale jest tylko na 12h, lecz możemy kopiować pliki i gdy serwer straci termin ważności to możemy pliki wgrać te same pliki na nowy serwer ale nie wiem czy tobie by się chciało.

Więc nie mówcie że nie ma darmowych serwerów

Nie rób z siebie debila ;)

Sama nazwa mówi "Serwer testowy".

Opublikowano

Fsrv.pl (wiele osób mówi że się rejestrować nie da ale ja już konto wycześniej założyłem ;))

Opublikowano

Nie lepiej poszukac hostingu który ma opcje testowania serwera przez 24h ? Podobno jakiś koleś co chwile zmieniał ip bo miał serwer darmowy na 24h i tak zbijak kase i co 24h zmieniał ip ;p

oDYVDfv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...