Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego ?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 23 Winy i 63 Porażki ,jak ja mam teraz to nadgonić :unsure:

Wow to serio musisz być słaby, teraz już nie nadgonisz, lepiej poćwicz bo z taką przewagą przegranych nad wygranymi to gówno zrobisz. Albo zamulaj po 10 meczy dziennie, ale patrząc na to co napisałeś to jeszcze by się pogorszyło. To tak jak @up, czekaj na koniec sezonu.

Opublikowano

Jak up dodatkowo tutaj możesz sprawdzić swoje MMR: http://op.gg/mmr/region=EUNE

@Edit: 400 post <3

Mój drogi, to nie jest twoje MMR - jest to tylko przybliżenie jakie możesz mieć. Normalnego MMR się nie da zobaczyć co do dokładności. ;)

Dlaczego ,za wygrany mecz rankingowy dostaję średnio ok. 10 pkt a za przegrany ok. - 20 ? Czy to tak ma być ? Może to od tego ,że mam więcej przegranych od winów ,ale czy to powinno tak być ? ,Że jak ktoś jest słabszy to jeszcze bardziej go gniotą z tymi punktami ?

Po prostu masz zaniżone MMR. Ureguluj je, wygrywając (np.) 10 gier pod rząd, lub po prostu nie graj Duo. Grając SoloQ dostajesz więcej. Może zależeć też od przeciwników jakich masz, chodzi mi szczególnie że w swojej drużynie możesz mieć same wysokie ligi, a w przeciwnej same bronzy - wtedy doda Ci o wiele mniej. Tak samo działa w odwrotną stronę, tyle że doda Ci więcej za wygrany mecz, a odejmie mniej za przegrany. ;)

Mam 23 Winy i 63 Porażki ,jak ja mam teraz to nadgonić :unsure:

Gratuluje, jakbyś wygrał +40 rankedów pod rząd, to dostawałbyś +25/+30. Tak to nie ma mowy o takiej ilości - będziesz dostawać tyle, ile napisałeś w temacie. Trenuj, trenuj i jeszcze raz trenuj ;)

8372383248.png
Opublikowano

Bez przesady,zależy też w jakiej jesteś dywizji-czasami takie staty na brąz to jest standard...Wygraj z 15-20 rankedów a na pewno będziesz dostawał po równo.

Opublikowano

Masz niskie MMR. Możesz to naprawić tak że będziesz non stop teraz wygrywał ;)

Ale myślę że gdybyś wygrał te 5 meczy pod rząd to byś już nieco lepiej dostawał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...