Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Części platynowe/ultra/pro

Marceloni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam sprawę, ponieważ grając w need'a walczyłem w ludzmi w tym samym aucie co moje, a ich osiągi były o niebo lepsze, ponieważ używali części pro i professional. I tu moje pytanie: znacie jakiś sposób / hack / porady jak zdobyć takowe części? np gdzie najczęściej dropią, w której z kart, jak je kupić itp.

Proszę o pomoc.

Pozdro dla wszystkich MPCforumowiczów ;)

Nie.

Opublikowano

a jak takowy pakiet otrzymać?

Można też go zdobyć za niektóre osiągnięcia, np. 2.000 punktów kierowcy.

Żeby wydropić części ultra, trzeba dużo jeździć, wyścigi, ucieczki, byle by nie Single Player (tutaj nie można ich zdobyć).

Polecam też codzienne poszukiwania skarbów, na 19+ dniu jest szansa na część prof/ultra.

A co do cheatów na części ultra, to jest jeden - GPWA, aktualnie nie pracuje, trzeba poczekać na aktualizację.

HB5fLf7.png

Opublikowano

aha dzieki za pomoc. jestem na 6 dniu szmaragdów i mam problem bo wyjeżdżam na weekend czy będę musiał od nowa jeździć?

Nie.

Opublikowano

aha dzieki za pomoc. jestem na 6 dniu szmaragdów i mam problem bo wyjeżdżam na weekend czy będę musiał od nowa jeździć?

Istnieje też możliwość darmowego odnowienia serii, dzień po przerwie konserwacyjnej.

Jednak w Twoim przypadku nie czekałbym na to, z jednej strony, że to tylko 6 dni, a z drugiej strony, nie wiadomo kiedy będzie taka konserwacja ;)

Ewentualnie możesz dać konto pod opiekę komuś zaufanemu, np. bratu, koledze.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co powiem to tak. Nie polecam Ci nawet po aktualizacji używać GPWA bo mozna dostać za niego bana. Szansa jest nieduża ale zdarzyło mi się już doświadczyć.

Druga sprawa, z pakietów za 100 000 IGC, możesz zdobywać części 2 i 3 gwiazdkowe (4 gwiazdkowych niestety nie)

Części jak już wiesz można zdobyć z wyścigów multiplayer zdobywając 1 lub 2 miejsce, z serii zbierania diamentów oraz za osiągnięcia :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

co do dania kontu koledze to bedzie problem, bo kolegów żadnych nie mam... :/, a bratu tez nie dam bo ma 6 lat i wyjeżdża ze mną

Nie.

Opublikowano

Zawsze możesz podać passy komuś zaufanemu z forum. Myślę, że taka 5-minutowa robota to dla większości żaden problem ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Kicak105 wiem ze to nic trudnego, ale jak ma sie na koncie 1/3 osiągnięć i 11 aut klasy a, a nie wiem komu zaufać to lepiej nie ryzykować :/

Co powiem to tak. Nie polecam Ci nawet po aktualizacji używać GPWA bo mozna dostać za niego bana. Szansa jest nieduża ale zdarzyło mi się już doświadczyć.Druga sprawa, z pakietów za 100 000 IGC, możesz zdobywać części 2 i 3 gwiazdkowe (4 gwiazdkowych niestety nie)Części jak już wiesz można zdobyć z wyścigów multiplayer zdobywając 1 lub 2 miejsce, z serii zbierania diamentów oraz za osiągnięcia :)

Niby tak ale ostatnio na forum był jakiś wątek na temat grania na banie... to chyba był temat " jak nie logować przy każdym starcie " lub coś w tym atylu i tam wlasnie bylo napisane jak oszukać bana ;)

Nie.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...